Ti minden egyes nap esztek csirkét, vagy marha bélszínt is néha? Főtt tojást, sovány tehén túrót? Gyümölcs turmixba sovány tehéntúrót esetleg?
Figyelt kérdés
2014. jún. 16. 16:25
1/11 anonim válasza:
Marha bélszín marha drága ezért csak csirke, tojás, túró
2/11 anonim válasza:
leggyakrabban ezeket eszem, kb ebben a gyakorisági sorrendben:
Kárász, keszeg, nyúl, pisztráng, csirke, tojás, harcsa, pulyka, nyúl, marha, kecske tejtermékek,
tehén tejterméket mára soha, ha a tejsavó proteint nem számoljuk szigorúan annak.
A gyümölcsturmix túró együttes gondolatától pedig máris felfordult a gyomrom.
3/11 anonim válasza:
Ennék marhát is, de tényleg drágább, néha azért belefér.
Csirke az mindig megy és tojás is, Gyümölcsturmix minek? És a túrót is minek turmixolni? Attól nem lesz testépítésre alkalmasabb kaja. Attól még ugyanaz a tápanyag marad, nem alakul át csodaizomnövelő varázsitallá.
4/11 tkodit válasza:
Marhából is vannak olcsóbb darabok, bélszínt kábé évente egyszer eszem. Csirke mellett a disznónak a jobb részeit, halat, tojást, túrót, cottage cheese-t szoktam fehérjeforrásnak enni. A gyümölcsturmix finom, és egyben remek útja a nagy mennyiségű fruktóz pár perc alatti elfogyasztásának.
5/11 anonim válasza:
És az miért jó, ha sok fruktózt viszel be? :)
6/11 tkodit válasza:
semmiért, gondoltam átjön, hogy ezért nem fogyasztok ilyet :D
majd legközelebb érthetőbben írok :D
7/11 anonim válasza:
ja okés, bocsesz, nem vettem a lapot. :)
8/11 A kérdező kommentje:
A túrót azért turmixolom gyümölccsel, mert borzalmas bekanalazni pl. 250-gramm túrót magába! Egy finom gyümölcs turmixban lecsúszik egy bögre túró és készen vagyunk, megtízóraiztam. :)
2014. jún. 16. 18:53
9/11 anonim válasza:
Megtízóraiztál? Túrót én este nyomok lefekvés előtt. Napközben nem annyira jó a leglassabb fehérje, a kazein. Nem mintha ezen múlna a forma, csak ha picit is lehet valamit jobban végezni, akkor én miért ne tegyem meg.:)
10/11 anonim válasza:
Pici gyümölcs nem gond, csak ne fojtsd bele. De amúgy tehetsz a túró mellé ízesített fehérjét, vagy édesítőt, fahéjat, kakaót, és máris könnyebben csúszik. Vagy fűszerekkel körözött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!