Mit egyek most edzés után?
Figyelt kérdés
Kb 30 perc főként kardió de saját testsúlyos edzést csináltam és nem tudom mit egyek utána. Kb egy órával mehet túró? és vacsira csirkemell rizs és zöldségek? formásodni, izmosodni szeretnék. Vagy előbb csirkemell rizs és vacsira a túró? előre is köszönöm!:)2014. jún. 13. 15:44
1/8 anonim válasza:
Edzés után jól jönne még gyors ch+protein. Szilárdnak meg meg mehet a csirkemell rizs edzés utánra. Túró csak estére utolsó étkezésnek a kazein miatt.
2/8 A kérdező kommentje:
kazein? csak sima túró, pici mézzel ,citrommal
egyébként 17/L
2014. jún. 13. 15:56
3/8 tkodit válasza:
a túró lassan szívódik fel, ami pont edzés utánra nem jó. A méz ízesítésre oké, de amúgy nem kaja. Rendes szénhidrát is kéne.
4/8 anonim válasza:
Tejsavóprotein lenne a legjobb edzés után gyors szénhidráttal. Ha nincs, akkor szilárd kajából a tojás a leggyorsabb és pl mehet mellé rizs, pufirizs. Ez után jön felszívódásban a hús. A túró a leglassabb, azt kellene utolsó étkezésbe berakni.
5/8 anonim válasza:
Leterhelitek a sok infoval:D Ha nincs otthon tejsavo proteined(gondolom nincs) edzes utan a legjobb tojasfeherje+rizs,utana fel oraval mehet a csirke-rizs zoldsegek.Vacsira jo a turo a kazeintartalma miatt, mivel lassan szivodik fel,mint amit a tobbiek elottem is leirtak.
7/8 anonim válasza:
Csak az elso valaszt olvastam el,de nyilvan te is jot irtal:)
8/8 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm szépen a válaszokat!!:)))
2014. jún. 16. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!