Fehérje turmix készítése házilag lehetséges?
Ez szerintem kb olyan, mint a marhaprotein. Fehérjére stimmel, csak a tudat nem mindegy, hogy te marha fül-orr és egyéb porcos valamint maradék cafadekokbol hidrolizált fehérjét eszel. De tápanyagra megvan.
:-)
Tudom, hogy poénból írtad, de komolyan válaszolok, ha nem baj.
Mennyire gond pl. marha proteinnél, hogy miből származik? (azt leszámítva persze, hogy rohadt drága...)
A marhának a füléből meg a nem tudom mijéből származó fehérje amúgy rosszabb? Vagy csak a tudat, hogy miből készült, az a problémás?
Mert azt nem tudom, hogy egy adott állat különböző testrészeinek milyen az amino-összetétele. Mert ha ebben különbözik a színhús az ilyen mócsingos részektől, akkor az magyarázza azt is, hogy miért nincs ráírva egyik marhaproteinre sem az aminoprofil. De ehhez amúgy elég buta vagyok még, csak érdekel.
De most szerintem kérdeztél, nem válaszoltál. :-)
Nem gond a porc, csak maga a tudat. Egyébként valahol (régebbi kérdésnél elemeztük) már megtaláltuk az összetételét a marhaproteineknek, és összehasonlítottuk a kollagén aminosav-összetételével. Ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!