Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fehérje turmix készítése...

Fehérje turmix készítése házilag lehetséges?

Figyelt kérdés
Sajnos nem tudok, fehérjét venni bizonyos okok miatt, és az étrendem se túl jó, ezért kellene kiegészíteni valamivel. De sajnos nem tudok fehérjeporhoz jutni.

2014. szept. 19. 15:15
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Ez szerintem kb olyan, mint a marhaprotein. Fehérjére stimmel, csak a tudat nem mindegy, hogy te marha fül-orr és egyéb porcos valamint maradék cafadekokbol hidrolizált fehérjét eszel. De tápanyagra megvan.

:-)

2014. szept. 19. 18:16
 22/30 anonim ***** válasza:
Ezt Orizanak írtam, de csak poénból, csak mire leírtam közben írt a kérdező is.
2014. szept. 19. 18:18
 23/30 anonim ***** válasza:
8%
Kérdezd meg a muterodat hogy mióta lehet kapni legálisan szteroidot csak úgy a bolt polcairól!
2014. szept. 19. 18:38
 24/30 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy poénból írtad, de komolyan válaszolok, ha nem baj.

Mennyire gond pl. marha proteinnél, hogy miből származik? (azt leszámítva persze, hogy rohadt drága...)

A marhának a füléből meg a nem tudom mijéből származó fehérje amúgy rosszabb? Vagy csak a tudat, hogy miből készült, az a problémás?

Mert azt nem tudom, hogy egy adott állat különböző testrészeinek milyen az amino-összetétele. Mert ha ebben különbözik a színhús az ilyen mócsingos részektől, akkor az magyarázza azt is, hogy miért nincs ráírva egyik marhaproteinre sem az aminoprofil. De ehhez amúgy elég buta vagyok még, csak érdekel.

2014. szept. 19. 20:59
 25/30 anonim ***** válasza:

De most szerintem kérdeztél, nem válaszoltál. :-)

Nem gond a porc, csak maga a tudat. Egyébként valahol (régebbi kérdésnél elemeztük) már megtaláltuk az összetételét a marhaproteineknek, és összehasonlítottuk a kollagén aminosav-összetételével. Ugyanaz.

2014. szept. 19. 21:05
 26/30 A kérdező kommentje:
#23-as: Csillapodj le.
2014. szept. 19. 22:11
 27/30 anonim ***** válasza:
Istenem.. Nekem is ezt csinálja anyám, de én már betöltöttem a 18-at, azt mondta nyugodtan vehetek bármit(táplálékkiegészítő) csak fogja majd és kidobja, mert szteroid, meg káros. Már 14 éves korom óta próbálom neki megmagyarázni, hogy miújság, de ő csinálja a juharszirúp fogyókúrát, léböjtkúrát, szed 1-2 fogyasztó bogyót, meg elmegy futni és utána szalonnázik. Én meg sunyiba haveroméknál dugjam el az edzés utáni fehérjémet, vagy néha kreatint, meg Hmb-t. Nem értem mondjuk, hogy, ha ilyen káposzta-diéta meg társait megtalál a neten, akkor erre miért nem keres rá? Komolyan nem értem, hogy most direkt így elbutítják az embert? Nagyanyám meg a Tv-re hivatkozik, hogy abban mondják, hogy milyen káros a fehérjepor. Meg anyám már a kondibérletemet sem fizeti, nemhogy még kajáztasson úgy, hogy megfelelő étrend legyen, mert menjek inkább futni, attól leszek egészséges, nem a testépítéstől. Na mindegy, most is csak felidegeltem magam..
2014. szept. 19. 22:42
 28/30 A kérdező kommentje:
Megértelek. De egyszer eljön majd az én időm is. Addig meg tanulok, hogy a későbbiekben tudjam finanszírozni az edzéseket.
2014. szept. 19. 22:44
 29/30 KillBéla ***** válasza:
Nem tudom, hogy minden szülő ilyen tudatlan-e. De mifelénk a szülőket érvekkel meglehet győzni. Nekem egy szavamba került és már apuci vette is a fehérjét, nem kérdezősködött, hogy az kox-e. Mert a nevében is benne van...
2014. szept. 20. 08:10
 30/30 anonim ***** válasza:
Anyám szerint olyan aminosavak vannak benne, amik köszvényt is okozhatnak. :DDD
2014. szept. 20. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!