Fogyni szeretnék, 185 cm vagyok és 89 kg, elkezdtem a fegyencedzést és mindenből az 1. lépést csinálom (fekvő, lábemelés, híd, függeszkedés, húzódzkodás, tartás széken, kifordulás, csavarás, és vádli edzés).
Heti 3 alkalommal edzek és a 3 napra osztom el a gyakorlatokat. 2 naponta 45 perc biciklizés, ezt majd fokozatosan növelni fogom addig amíg el nem érem az 1 órát. Egyedül a kajával vagyok egy kicsit bajban. Úgy csinálom hogy suli előtt zabpelyhet eszek hogy ne kelljen annyi szendvics. Vacsorára pedig arra gondoltam hogy Turmixot csinálok szüleim által készített befőtekből, félzsíros túróból, tejből, joghurtból illetve valamilyen gyümölcsből amit találok itthon. Ez mennyire jó terv a fogyáshoz?
2014. szept. 14. 12:59
1/8 anonim válasza:
Semennyire. Befőttek, tej, gyümölcs nem kell a szálkásító diétába a sok cukor miatt.
2014. szept. 14. 13:08
2/8 A kérdező kommentje:
És ha például túrót és natúr joghurtot összekeverek és mondjuk fahéjjal vagy valamivel beízesítem?
2014. szept. 14. 13:25
3/8 anonim válasza:
Úgy jobb, de napi kalória mínuszban kell lenned zsírleadáshoz, tehát a mennyiségekre is figyelni kell.
2014. szept. 14. 13:27
4/8 anonim válasza:
Ha lehet akkor legyen sovany túró.
A fehej mehet.
2014. szept. 14. 13:28
5/8 A kérdező kommentje:
A 250 g túrót vacsorára soknak tartom úgyhogy ha mondjuk elfelezem és úgy 125 g túró + 1 doboz tescos natúr joghurt
2014. szept. 14. 13:32
6/8 terezaforever válasza:
Én úgy fogytam le h amennyi ételt kívánok igazából, annak csak a felét eszem meg.ha mindenképpen szendvicset akarsz enni akkor a teljes kiőrlésűt válaszd és befőtett ne egyél mert cukros tartalmú,emelett nem szabad megvonod magadtól az édességet mert hamar feladod szóval úgy mint a tejtartalmú ételeket, italokat ezt is csak mértékkel.És ha zaphelyhet eszel akkor ne egyél mellé szendvicset egyszerre csak egyet.a zsírosabb ételeket tedd reggelre mert akkor a szervezetnek szüksége van rá,így nem érzed azt h éhezel...fokozatosan csökentsd a szénhidrát beviteledet így megelőzheted azt a a fake-t a szervezeted úgy érzi éheztetted,mert úgy csak azt éred el h az ételt amit beviszel elraktározza zsírként..ja és sok sok víz!!!
2014. szept. 14. 13:37
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :D akkor lehet hogy reggel a zabpehelybe egy kevés lenmagolajat is rakok. A zabpehely mellé nem is akarok szendvicset enni, csak 5.-6. órára már eléggé éhes leszek és ilyenkor eszek meg egy kisebb szendvicset és ennyi. Ebédre pedig megpróbálok csirkét enni jázmin vagy barna rizzsel.
2014. szept. 14. 13:49
8/8 anonim válasza:
Jó, ha meg majd nem megy a heti 0.5-1 kg fogyás, akkor csökkentsd a szénhidrátot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!