Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 180cm/100kg fogyni/edzeni...

180cm/100kg fogyni/edzeni szeretnék de nem megy?

Figyelt kérdés
23éves fiú vagyok. semmit nem mozgok, és meglepően nagy a súlyom. nem nézek ki annyinak mint amennyi vagyok.. de mégis. gondoltam hogy sok a folyadék, de hetek óta nem iszok napi 1 liternél többet.. mégsem fogyok egy dekát sem.. reggelizni se nagyon szoktam egy ideje, kiadós ebéd, délután meg valami könnyü kaja.. de sokkal kevesebbet eszek mint előtte. de semmi változás. őszintén pedig van zsir rajtam rendesen. mit csináljak? szeretnék változtatni rajta de hogyan. előre is köszi
2014. szept. 1. 22:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Heti 3-4. (Én kezdésnél két naponta jártam le) átmozgató edzés, szálkásító étrend (zsírt megszüntetni, ch-t lecsökkenteni fehérjét megnövelni. Heti 3-4 cardio edzés (én kezdésnél futottam, zsákoltam megállás nélkül, szaunába fekvőztem de ezt nem mindenkinek ajànlom). Tápkiegek is kellenènek: fehérje, multivitamin, L-Carnitin. Ha ezt komolyan veszed akkor fogyni kell!!!! Étrendet nézz Body.builderen illetve nagyon sok más dolog is van csak keresni kell :)
2014. szept. 1. 22:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Namost. Inni márpedig kell. Ez a napi 1 l ez aggasztóan kevés. A megfelelő folyadékbevitel segíti is a fogyást. Persze kell hozzá mozgás.

Az alapok: a kaját rendbe kell szedni. Legyen reggeli, és legyen még minimum 3 étkezés. De ez sose menjen jóllakásig. Legyen a kajában hús, inkább baromfi félék, hal. Legyen sok nyers vagy párolt zöldség és legyen kevés barnarizs.

Én reggelire pl tojást eszem vagy mozzarella sajtot, aztán folyamatosan ezt a hús-zöldség-rizs kombót, edzés után fehérjeturmix, vacsorára pedig túró/kefír...

Felejtsd el a fehérlisztes és cukros dolgokat. A krumplit is.

Mozgás: KELL!!!!

intenzív séta/ bicikli/ kocogás/súlyzós edzések.

Első olvasatra ez az egész borzasztónak tűnhet, egyik napról a másikra átállni szerintem nem is lehet. Nekem is kellett 2 hét, mire el tudtam fogadni, hogy mostantól ez van. És fél év volt, mire rávrttrm magam a váktozásra.

Minél előbb szánod rá magad a változásra, annál hamarabb lesz eredmény.

De ez, hogy nem eszel, és nem iszol, ez nem vezet sehova.

2014. szept. 1. 22:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok 2.-nak igaza van ezt kihagytam hogy ha rendes testet akarsz meg kell szenvedni ès igenis le kell húzni 3-4 L vizet mert a cardionál ígyis vesztessz. Én olyankor 40 perc alatt 1,5 L- t megiszok
2014. szept. 1. 22:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy rosszul csinálsz mindet!
2014. szept. 1. 22:46
 5/6 Xyrot ***** válasza:

Nos egy 100 kilós ember 3-4 akár 5 liter vizet is ihat az ember főleg nyáron..ha a vizet megvonod magadtól nem fogsz fogyni, viszont fáradtabb vagy akár rossz közérzeted is lehet! Tehát tessék inni sok vizet!

Ne a mennyiséget tessék nézni hanem a minőséget! Az a szomorú helyzet, hogy hiába eszel kevés rossz minőségű szénhidrátot, mert akkor sem fogsz fogyni..pont így jártál te!

A kenyeret, más pékárukat, cukrokat, üdítőket, gyümölcsleveket, süteményeket SAJNOS el kell felejteni talán egy életre!

Ha már nagyon ragaszkodik valaki a kenyérhez akkor max teljes kiőrlésűt fogyasszon (kb fele annyi kalóriát tartalmaz mint a fehér)!

Nyugodtan lehet többször is étkezni egy nap! Ajánlom a 4-5 akár 6x-i étkezést is egy napra és ezeket kb 3 óránként betartani!

Ha ez menni fog akkor:

Csak minőségi szénhidrátot (Ch) fogyasztani!

Vagyis: Rizs

Spenót

Saláta

Cukkini

Spárga

Káposzta

Zeller

Uborka

Retek

Brokkoli

Kelbimbó

Padlizsán

Hagyma

Paradicsom

Karfiol

Zöldborsó

Sütőtök

!

A szénhidrát kb 1-3g megszorozva a testsúlyoddal legyen!

Sok fehérjét fogyasztani és minden étkezésnél legyen fehérje és ch is!

A fehérje testsúlyód x 2-3g legyen megközelítőleg!

Még olvasgathatsz utána! Ajánlom a sárga kapszula című könyvet!

Ha még akad kérdésed írhatsz privátot..

Szép napot!

2014. szept. 2. 07:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azt hiszem sikerult rávenni magam a változásra. Üdv
2014. szept. 5. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!