Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan tudnék fogyni a hasamból?

Hogyan tudnék fogyni a hasamból?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy nincs lokál fogyás,de a hasamon láthatoan van felesleg,és kockás hasat szeretnék.

182 cm 70-71 kg vagyok.

Vékonyka alkat vagyok,de nagy a hasam és szeretném,ha nem lenne ekkora. Szoktam csinálni hasprést illetve alsó hasi edzést.

A futáson kívül,hogyan tudnék úgy fogyni,hogy inkább valahogy a hasamról tűnjön el,és ne legyek még jobban pálcika :D

2014. aug. 17. 01:05
 1/6 anonim válasza:
Egyél zöldségsalátákat lehetőleg zsírszegény hússal, mint pl a csirkemell, kerüld a cukros, zsíros ételeket, a kenyér és tésztaféléket továbbá heti minimum 3-4 edzést iktass be, amiben legalább 4 féle gyakorlatot csinálsz, és ne minden alkalommal ugyanazokat. Mind a 4 gyakorlatból 4-4 sorozatot csinálj 12-14-es ismétlésszámmal. A google-ban keress testépítős képeket, videókat, hogy mit hogyan kell szabályosan csinálni de azért én is sorolok néhányat; pl. hasprés, felülés, ferde felülés, lábemelés, lábtolás és biciklizés hanyatt fekve stb.!
2014. aug. 17. 02:50
 2/6 anonim ***** válasza:
51%

Tényleg nincs helyi zsírégetés, nem hasazással megy le a zsír a hasadról. Szálkásító diéta kell és heti minimum 3-4, 40-60 perces aerob edzés az erősítő edzés mellé és majd lemegy az óhajtott részről is. De nem csak onnan!

Aerob lehet pl: kocogás, bicajozás, lépcsőző gépezés, ellipszis trénerezés, úszás, stb..

2014. aug. 17. 07:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Így van csak a diéta, hiába csinálsz hasprést...
2014. aug. 17. 08:08
 4/6 anonim ***** válasza:

"Tudom,hogy nincs lokál fogyás,de a hasamon láthatoan van felesleg,és kockás hasat szeretnék."

Ellentmondás szagot érzek.

2014. aug. 17. 10:20
 5/6 anonim ***** válasza:
HIIT hatásosabb, de a futás is nagyon jó, csak kitartóan kell huzamosabb ideig futni. Kell hozzá a helyes diéta. Kerüld a cukros, zsíros ételeket és ne egyél túl sok szénhidrátot.
2014. aug. 17. 12:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz pálcika lenni, el kell kezdened gyúrni, de a zsírtól csak diétával és zsírégető edzésekkel fogsz tudni megszabadulni.
2014. aug. 17. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!