A hasamból szeretnék fogyni. A felülés mellett milyen hatékony módszerek léteznek még?
Figyelt kérdés
184cm vagyok és 70 kg de a hasamon jócskán van felesleg pajzsmirigy probléma miatt.
Igazából nem csak a hasamon,de ez zavar a legjobban.
Szeretnék szép,feszes lenni.mit tegyek?
Köszönöm a válaszokat!
21 L
2013. febr. 23. 00:37
1/7 Osynho válasza:
A felüléstől nem fogsz fogyni a hasadról. Az csak megerősíti a zsír alatti izmokat. A kettőnek semmi köze egymáshoz. Aerob mozgás + szálkásító étrend kell a fogyáshoz, ami a genetikád által meghatározott sorrendben és ütemben fog bekövetkezni.
2/7 anonim válasza:
Cuki a kérdésed Te Lány!
De sajnos nincsen célzott zsírégetés. Egyébként nemcsak a hasad kellene, hogy zavarjon, mert a nagy combok és az integetőizmok sem túl nőiesek, ahogyan a megereszkedett mell sem.
Azt tudnám javasolni, hogy csökkentsd a ch beviteledet, emellett végezz heti 3 teljes testes átmozgató edzést. Plusz, ha nagyon van időd, akkor még 2 aerobot is hozzá csaphatsz.
3/7 A kérdező kommentje:
Utolsó,nem lóg a cicim heej! :D
köszönöm a válaszokat! :)
2013. febr. 23. 01:06
4/7 anonim válasza:
A felülés hatékony módszer hasból fogyásra? Nahát...
5/7 anonim válasza:
Igyál sok vizet mellette!(kb 2-3 l/nap) Nekem ez vált be.
6/7 anonim válasza:
A felülés nem hatékony hasból fogyásra. Csak szólok...
7/7 poiu válasza:
Ha 184/70 mellett hájacskád van, akkor izmosodni kellene. Szerintem pár hónapig ne törődj a súlyoddal, kezdj el egy bevezető testépítő edzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!