Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hulahoppozással és ugrókötelez...

Hulahoppozással és ugrókötelezéssel tényleg lehet fogyni?

Figyelt kérdés
Persze azt tudom, hogy lehet, de nagyon sok helyen olvastam hogy mennyire egyszerű és gyors fogyást eredményez. Valaki, aki próbálta / csinálja ezt, írna néhány tapasztalatot? Mennyi időt kell erre szánni egy héten, és ha pl. minden nap egy fél-fél órát csinálnék, mennyi idő után látszana meg? Tudom, hogy ez emberfüggő, de úgy körülbelül. Köszönöm a segítséget!:))

2014. aug. 7. 09:46
 1/2 anonim válasza:
Szerintem jobban jársz,ha egy héten csak 3x 4x gyakorolsz fél órát, mert pihenésre itt is szükség van.A hullahoppozást nem tudom,de az ugrókötelezés nagyon jó testmozgás! :)
2014. aug. 7. 10:08
 2/2 anonim ***** válasza:
jó az ugrókötél de mellé megfelelő étrend is kell, az fogja eldönteni a fogyásod.
2014. aug. 7. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!