Evvel a tervel letudok fogyni 15 kilót?
Az edzés az jó, már csak azért is mert Angelcsoka írta :D
Az étrend az rossz, hamarabb esel össze mint ahogy a 100. napra érnél.
Én is 12 vagyok, csak éppen fiú :D
Reggeli: tojás vagy zabpehely vagy kettő az egyben
Tízórai: csirke-rizs vagy szardínia-pufirizs
Ebéd: mindenképpen valami hús
Uzsonna: tízórai
Vacsora: túró vagy hús
Egyébként neked nem kell fogynod.
Nagyon sokféleképpen tudsz megfelelően enni, a Te módszered nem hiszem, hogy közéjük tartozna. Kevésnek is tűnik (így vakon, mennyiségek nélkül is), a tükörtojás speciel jó, a virsli kevésbé, nem tudjuk, anyukád hogyan főz, de a legtöbbünknek nem megfelelő, hogy ebédig szinte semmit nem eszik, az is csak gyümölcs (megvannak az előnyei, de pl. a fehérje fontosabb. nem lenne különösebb gond, ha később elegendőt vinnél be, de ha keveset eszel, akkor ez közel sem bizonyos).
Nem tudom, miért nevezik manapság a tízórait uzsonnának, másodjára látom így...
Sikerülhet, de a reggelit nehogy kihagyd!! Az a legfontosabb étkezés, az ad elegendő energiát egész napra. Ilyenkor érdemes egy kicsit "nehezebb", tápanyagban bővelkedő ételeket enni. (pl. ilyenkor tökéletes az említett tükörtojás, vagy zabkása, müzli /persze az egészséges verzió/ stb.)
Ja, és szerintem nem kéne ennyi idősen mínusz 15 kilót tervezni, nem tesz jót a fejlődő szervezetnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!