Laura012 kérdése:
Így letudok fogyni?
Figyelt kérdés
Ha reggelire piritóst eszek vajjal és egy szelet párizsival, edébre rendes főtt ételt eszem, vacsorára pedig egy joghurtot? Sportolok is mindennap este futok 1-1,5 órát és egy héten 1x lovagolok is fél vagy 1 órát. Szerintetek így mennyit fogyhatok? A válaszokat előre is köszönöm! :)2014. júl. 12. 10:29
1/6 A kérdező kommentje:
Ja és reggelire tejet, napközben pedig vizet iszom.
2014. júl. 12. 10:32
2/6 anonim válasza:
szerintem jobb lenne négyóránként enned, úgy könnyebben rááll a szervezeted a fogyásra. Például az ebédet két részben eszed meg, fehér kenyér helyett rozskenyeret eszel, fehér cukor helyett finomítatlan nádcukrot (a nyírfacukor marha drága), vagy édesítőt. És nasi helyett vizet iszol, ha nagyon megkívánnád. Így biztos lemegy a felesleg! :)
és kerüld a szénhidrátokat.
3/6 A kérdező kommentje:
Okés köszi! :)
2014. júl. 12. 10:50
4/6 anonim válasza:
Vacsorára csak egy joghurt? Nem fogod bírni, kellene valamilyen laktató étel helyette, hisz egész éjjel nem fogsz enni.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen csak egy joghurt. Nem eszek laktató kaját éjjelre mert akkor egész éjjel hányingerem van és az sem jobb ha nem alszom. Nekem elég éljerre a joghurt is nekem nem kell több
2014. júl. 13. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!