Edzéstervben tudnátok segíteni?
Az a baj hogy nincs időm mert rohannom kell az oviba. Tavaly szeptemberben kezdtem a fegyenccel, de most januárban átnyargaltam a súlyzós edzésre a sárga kapszulát követve. Jó is volt a 3 napos a-b-a elosztás de most változtattam.
Hátfő, mell 3 gyakorlat 3x10-12
Kedd, bicepsz-tricepsz 2 gyakorlat mindkettőből és 3x10-12
Szerda, láb széria mint a fenti
Csütörtök, váll széria mint a fenti
Péntek, hát, mint a hétfő
Hasra otthon edzek, amennyi megy
Ez így tűrhető vagy hogy kéne változtassak.?
Szerintem tűrhető.
az enyém ilyen :
Hétfő:Bicepsz,tricepsz,váll
Kedd:mell,has
Szerda:pihenő nap
Csütörtök:hát
Péntek:láb
Két-három feladatsort csinálok, piramisban, elkezdem kicsi súllyal és sok ismétléssel aztán növelem a súlyt és csökkentem az ismétlést.
Melledzést követő napon nem jó tricepszeni, illetve tricepsz edzés utáni napon sem jó mellezni.
Egyébként ha eddig egy háromnapos ABAB felosztást követtél, akkor most az lenne a logikus ha egy háromnapos teljesen osztott edzésfelosztást követnél, nem pedig egy ötnaposat.
Hétfő: Hát, mell
Szerda: Láb
Péntek: Váll, kar
Hétfő: Hát, váll
Péntek: Mell, kar
Hétfő: Váll, mell
Péntek: Hát, kar
Hétfő: Hát, bicepsz, alkar
Péntek: Váll, mell, tricepsz
Mindegyiknél mehet a hasazás hétfőn és pénteken, de akár szerdán is. Vádlizás szintén mehet akár mindhárom alkalommal is (igény szerint).
Köszi a válaszokat.! :)
1. válaszoló: A piramist azt mindenképp kipróbálom, mától. Logikusnak tűnik mert nagyobb súllyal tudok edzeni és nagyobb terhelést tudok adni.
LekvárosPadlásajtó: Teljesen igazad van, mert ez lenne a célszerű de csak 20 percem van edzeni, egy perccel sem több. Viszont a tricepszet és a mellt nem fogom egymás utáni napra tenni, jó ötlet. Felcserélem a keddet a szerdával és mától kipróbálom ezt is.
Azt hiszem a kettőtök tanácsát kombinálom az lesz a nyerő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!