Az alábbi edzéstervben nem túl kevés a láb, és nem túl sok a váll? Tricepsznél nem gond, ha a szűk nyomás helyett másik gyakorlatot csinálok? Plusz ha a vállnap mégsem sok, előreemelés helyett is mást szeretnék csinálni, javasolnátok valamit?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm!2014. jún. 24. 19:11
3/7 anonim válasza:
Lábnál én még végeznék kitörést vagy lábtoló-gépes nyomást.
Vállnál én elhagynám az állig húzást. Egyébként pedig variálhatod a gyakorlatokat, pl tricepsznél is végezhetsz más gyakorlatokat. Nincs kőbe vésett edzésterv.
Mikor olvastam, hogy szálkásító edzésterv, akkor kissé kiakadtam, de láttam, hogy azért leírja, hogy étrendfüggő. Mert ilyen nincs, hogy szálkásító terv.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Szóval akkor nyugodtan váltogathatom a gyakorlatokat egy-egy edzésen belül? Ha a 4 alapgyakorlatból az edzéstervben csak egyet hagyok meg, és a másik hármat váltogatom, és hetente újabb és újabb gyakorlatokat teszek bele, az mennyire segíti a fejlődésemet? Pl: mellnél megcsinálom az első héten ezt a gyakorlatsorozatot, következő héten elkezdem a fekvenyomással, de a másik kettő-három helyett mondjuk negatív nyomást, kábeles keresztezést, és áthúzást csinálok.
2014. jún. 24. 20:04
5/7 anonim válasza:
Na úgy azért nem jó, ha egy nyomás lenne és három izolációs bohóckodás. Nem így gondoltam a variálást. Marad a minimum két nyomás, de pl egyik héten kezdhetsz egykezesekkel nyomással döntött padon, majd sima fekvenyomás rúddal. Másik héten pedig a rudas után az egykezesekkel nyomás. Nem a csigás keresztezések raknak rád izmokat.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az információkat, azt nem (sem) tudtam hogy a nyomások ennyivel hangsúlyosabban járulnak hozzá az izomépítéshez.
2014. jún. 24. 20:39
7/7 anonim válasza:
Abszolút. Az alapgyakorlatok hozzák jó étrenddel az erőt és tömeget. ÉS mellé mennek a kiegészítő gyakorlatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!