Húzódzkodás helyett milyen másik gyakorlatot lehetne csinálni ami ugyanazt az izmot mozgatja meg?
Egy bárhol kivitelezheto edzés: guggolj le háttal az ágyadnak vagy egy padnak, úgy hogy a tenyeredet rátámasztod ami előtt guggolsz. (A karod be van hajlítva a lábad 90°-os szöget zár be) majd told fel magad! De a karizmaid használd, ne a lábadat, mert úgy.nem ér semmit. Csináld.meg első nap 10szer 3 alkalommal lehetőleg egymás után félperces pihenőkkel közötte! Majd növeld mindig 5tel minden nap!
Ha nem sikerült megértened, írj privátban és linkelek vagy küldök képet! :)
Szia.
Én most kezdtem az edzéssel foglalkozni úgy kb 2 hónapja csinálom és én is hozzád hasonlóan nem tudtam húzódzkodni. Puha voltam hozzá, így próbáltam valahogy rávezetni magam a dologra. Ezért vettem egy ajtófélfa közé szorítható húzódzkodó rudat (4ezervalamennyi) és minden nap lógtam rajta eleinte egy kicsit, majd amikor a csimpaszkodás már nem okozott gondot próbáltam egy felhúzást csinálni. 2-3 hét után már fél felhúzásokat meg tudtam csinálni. Azaz álló helyzetből felhúztam magam eleinte lendületből, később stabil testtartással. Most már vámszedőként van az ajtómon. Minden alkalommal amikor kajálni vagy cigizni megyek visszafele csinálok egy-egy húzást rajta összekulcsolt lábfejjel. Jelenleg 4-5 szabályos felhúzást tudok csinálni, ami igaz nem nagy szám, de innen már csak javulni fog a dolog.
Ha úgy érzed próbáld ki te is, nálam bevált ez a módszer. A dolog lényege a fokozatosság ráadásul ezt minden nap meg tudod csinálni, nem kell edzéstervhez igazodni. Engem erősen motivál hogy fejlődök a húzódzkodásban, más gyakorlatoknál nem ilyen látványos az eredmény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!