Lehet kox nélkül ilyet elérni? (több kérdés)
kb. ilyen testalkatot akarok elérni majd: [link]
3.-on szálkásabb.
kb mennyi idő elérni egy ilyet szteroid nélkül rendes kajával, tápkiegekkel?
ő 16 évesen kezdte én most vagyok 15 és pár hónapja én is edzek heti 4x és a kajával sincs gond. szedek fehérjét meg vitamint meg majd kratint akarok egy fél év múlva. 77kg vagyok, 182 cm és sportos alkatú. könnyen hízó könnyen fogyó. 10 év alatt elérhető a cél szerintetek? heti 4x focizok is.
az utolsó kérdésem még annyi hogy szerintetek hanyas karja van Cena-nak?: [link]
még mielött letámadnátok nem miatta kezdtem el hanem mert szeretem a sportot és akarok eredményt elérni vele majd.
10 év alatt elérhető, főleg, ha képes vagy nagy tömeget felszedni. A könnyen hízóból pedig ez jön le, azaz valószínűleg nem ekto- , hanem mezomorf vagy. Tehát a genetikád lehetséges, hogy megvan hozzá (bár íg látatlanban lehetetlen megmondani).
Egyébként Cena pankrátor, így egyértelmű, hogy kokszol.
Soha az életben nem éred el ezt a szintet koksz nélkül,függetlenül attól,mikor kezded és hány évig edzel.
Ha nem akarsz kokszolni (márpedig ennyi idősen semmi értelme ilyenen gondolkodni),akkor válassz elérhetőbb példaképet,vagy nyugodj bele,hogy nem leszel ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!