Egy átlagos testépítő tud-e olyan formát elérni "csodaszerek" nélkül mint pl. az ismert Berki Krisztián? Most a stílust hagyjuk, tekintsük mint tárgyat.
Én is így látom, kox kell hozzá. Olvastam a SárgaKapszula nevű írást is. Véleményem szerint van, hogy valaki tojik az evésre, és ugyanúgy formálódik hibátlanul. Él itt egy kis roma srác, teljesen link család, szó szerint a házuk egy roncs, lapátnyél támassza a falat, ajtó helyén pokróc, minden ahogy kell. Na gondolhatjátok mi pénze lehet kajára. Néha, kéthetente gyúr otthon téglákkal hobbiból. Hát így néz ki, 20 éves:
Szóval azt mondom, neki jóformán ételre alig van pénze, nem csirkemell meg protein, stb. A gyerek majdhogynem így született. Adottság is kell hozzá.
Amikor kox-ra gondoltok, mi az amit szedhet a fent említett ember? Hogy utána a mája kuka, az rendben van?
Múltkor beszéltem egy nagyképű majommal, majdnem Berki szint, csak kisebb kiadásban, azt mondta, Ő is tojik a kajára, "adottsága" ilyen. Persze kidolgozott nagy izmok, 2 éve edzeget. Nem koxol, de vannak "okosan" szedhető szerek állítja. Biztos vagyok benne, hogy tol az is valamit. Mindegy, én megnézem rendszeres kajával mit tudok lájtosba produkálni, jó lesz ez is.
Mit használ? Mindent... Ők tudják max, de nem 5-10 féle cuccot, jóval többet.
Mi lesz a májával? Mi lesz a többi testépítő versenyző májával? Mi lesz a Tour de France versenyzők májával? Mi lesz Ronaldo, Messi... májával? Mi lesz Micheal Phelps májával? A többi úszó, futó, focista, kosaras, testépítő, kajakos... májával? Az élsportban mindig is ott voltak a szteroidok, ezt vállalják mikor belekezdenek.
De egy ilyen formát se lehet elérni natúrba? [link]
Ez az azért eléggé elkeserítő:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!