Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítő étrendet ki lehet...

Testépítő étrendet ki lehet hozni napi 500ft-ból?

Figyelt kérdés

Elkezdtem a fegyencedzést csinálni, és ezért minden nap be kell vinnem valahogy legalább 56g fehérjét (+ sok szénhidrátot mert vékony testalkatú vagyok). De nekem nincs sok pénzem (havi 20-25000ft a kereset alkalomtól függően). Ezért napi 500ft-ot tudok az élelemre rászánni. Ki lehet hozni egy teljes napra 3 étkezést, ami lehetőleg tartalmaz 56g fehérjét (és ha lehet sok szénhidrátot, de ez már csak extra)? Ha igen hogyan, mit vegyek, mennyit stb.

Megjegyzés: Tudom hogy megkérdezitek akkor honnan van pénzem netre, gépre. Könyvtárból írok

2013. dec. 27. 19:08
 1/6 clint ***** válasza:

sajnálom de nem hinném...

egy fehérjepor olyan 10-12 ezer abból tudsz 50 grammot inni naponta...

2013. dec. 27. 19:14
 2/6 anonim ***** válasza:

56 gramm fehérje pedig nagyon kevés. A fegyencedzésben ezt agyon rosszul írják izomépíéshez meg kell legyn a 2g*ttkg.

Ha 50 kiló vagy, és spórolsz, akkor is legalább egy ezres.

2013. dec. 27. 19:17
 3/6 anonim ***** válasza:
10tojas 300_400ft 1kilo rizst en 180er veszek.ez 60gramm feherje es kb 800gram szenhidrat.de 50gram feherje egy horcsognek is kevés
2013. dec. 27. 19:39
 4/6 anonim ***** válasza:
sajnos kérdező, a testépítés nem az olcsóságról szól, de ha még alapvető kajára sem telik, akkor inkább sportolj más, ami nem izomépítéshez kötött, ping -pong, sakk,
2013. dec. 27. 22:06
 5/6 norbi2010 ***** válasza:

3.-ik válaszoló által leírtakhoz ha hozzáadod a rizsben lévő fehérjét, akkor az még +60 g fehérje. Bár ezt én nem szoktam hozzászámolni, meg nincs az az isten hogy 1 kg rizst megegyél egy nap.

Szóval nem igazán fog összejönni 500ft-ból... 56g fehérjét meg nem tudom honnan vetted, ha tömegnövelés a cél, akkor ez semmi.

2013. dec. 28. 00:09
 6/6 tap bela ***** válasza:
kizárt, hogy napi 500Ft megoldható lenne....
2013. dec. 28. 05:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!