Mikor tudom hogy testépitő vagyok?
Figyelt kérdés
2013. dec. 26. 11:45
1/27 anonim válasza:
Mikor elhatározod magad, hogy az legyél.
2/27 dirtboy válasza:
majd ha pontos étrendet követsz,rendszeresen edzel és persze jó pár éve, valamint a mentalitásod is olyan lesz akkor esetleg.
3/27 A kérdező kommentje:
hát fél éve edzek fell adam pár hobimat érte csak ez jár a fejembe élvezem ki tüztem egy célt elértem, és már nemérdekel semi csak csináljak nekem ez olyan mind az oxigén me tudok nélküle élni :)
2013. dec. 26. 11:53
4/27 dirtboy válasza:
ez szép és jó,a mentalitás akkor még rendben van de ezzel még nem vagy testépítő,rengetegen kezdik így utána 1-2év múlva már nyoma sincs mert már más érdekli.
ezért mondom hogy ehhez bizony évek kellenek,senki nem mondhatja el magáról hogy testépítő ha még csak pár hónapja vagy éve csinálja.
a testépítés nem csak sport nem csak kis edzés hogy jól nézz ki utána meg kész vége.
pár év múlva kb 4-5 év múlva ha még mindig ég a tűz és nyomod rendesen akkor majd használhatod magadra azt a szót hogy testépítő.
5/27 A kérdező kommentje:
aha értem
2013. dec. 26. 12:10
6/27 anonim válasza:
Amikor megvilágosodsz.
Én is egyik napról a másikra jöttem rá, hogy helikopter vagyok. Hidd el, tudni fogod.
7/27 anonim válasza:
amikor a hűtőben nem a kaja kap helyet, hanem a növi meg egyéb cuccok:)
8/27 anonim válasza:
Utolsó szerintem nem csak az testépítő aki koxol, ez baromság! Ha valaki naturálban 10 éve csinálja, fejlődés nélkül, mert szereti az nem testépítő?
9/27 anonim válasza:
miért, te 10 év nélkül csinálod, fejlődés nélkül, és testépítő vagy? :)
10/27 anonim válasza:
Nem írtam hogy testépítő vagyok, de nem bírom hogy mindenki b*zi számodra aki nem koxol. Nekem nincs bajom azzal ha koxol valaki, mert versenyzéshez kell, de ha valaki nem akar versenyezni, de imádja ezt a sportot az nem testépítő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!