Lenne kereslet testépítő tutorial videókra?
Figyelt kérdés
Helló !
Lenne kereslet testépítő tutorial videókra !
Ahol valaki elmagyarázza az alapokat és onnét epíti fel a doglokat, étkezés , gyakorlatok, kieg. stb..
Meg érdekes dolgokat
2013. dec. 22. 13:06
2/9 anonim válasza:
Lenne, de nem tőled! Ha egy profi versenyző mondaná el a dolgokat, azt tuti megnézném!
3/9 anonim válasza:
egy profi testépítő nem azért profi mert ő ért hozzá legjobban. azért profi mert neki van hozzá a legjobb genetikája meg rohadtul keményen edzenek + tele vannak mindennel amit csak el tudsz képzelni.
Nem a legjobb tanárok azok akik a legjobbak a területükön és a legjobb edzők sem a legjobb sportolók és fordítva.
4/9 anonim válasza:
Azért egy Toth Dani ne mondd, hogy nem ért jobban a témához mint egy DwayneRock nevű gyakoris felhasználó...
6/9 anonim válasza:
nem mondtam hogy dwaynerock jobban ért hozzá. Az a gond ezzel hogy ha egy Tóth Dani csinál vidiket hogy rossz tanácsokat adna egy naturálnak. Rengeteg kutatás készült hogy mi a legoptimélisabbb étkezés és edzés valamint táplálékkiegészítő naturáloknak. Tóth Dani tuti ajánlaná a glutamint pl ami egy haszontalan kieg. Csinálhatna csak az emberek nem ezzel érnék el a leggyorsabb fejlődést.
7/9 anonim válasza:
Nem, de érdekes lenne. Én úgy gondolom a kérdező okoskodna videókon, holott nem ért hozzá. Van ilyen bőven fent, 45 kilós srácok (itt nem a kérdezőre gondolok) okoskodnak, mert ők már felszedtek 5 kilót, 37 centis a karjuk, és a sok gyökérnek ők ki vannak gyúrva (csak hogy úgy mondjam mint ők). Én ezekre nem vagyok kíváncsi.
9/9 A kérdező kommentje:
Mondtam, hogy én akarok videót csinálni ? Baj van az elméddel, hogy beképzelsz dolgokat ? Egy szóval sem említettem, hogy szeretnék videókat csinálni.
2013. dec. 22. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!