Melyik testépítő volt teljes mértékben szteroid mentes, naturál?
Úgy tudom, hogy a sportban 1960 körül terjedt el az első szteroid a Dianabol használata. Tehát az azelőtti testépítők nagy valószínüséggel naturálok voltak kimagasló genetikával. Ezt különösképpen, amiatt kérdezem, hogy a következő fizikumok, elérhetőek-e naturálként és azok-e:
Leroy Colbert:
Steve Reeves:
John Grimek:
Reg Park:
Számomra és szerintem sok más ember számára is sokkal jobban néztek ki akkor a testépítők, emiatt kérdezem, lehetséges-e ehhez hasonló szintre eljutni megfelelő edzéssel és táplálkozással, kiegészítőkkel mindenfajta illegális szer nélkül?
A Grimek féle fizikum elérhető. Nem túl nagy és nem is túl száraz. Ez még megy naturálban ha jó a genetikád. De van aki soha nem éri el. Tudom, hogy ez kiábrándító de ez van. Rengeteg embert láttam, akik évtizedekig edzenek és soha nem lesznek a közelében sem. Én is 28 éve edzem, fullos étrenddel, de nem vagyok szuper fizikumú.
És már az 50-es években is volt szteroid.
Leroy tuti nem volt naturál, nézz már a képre. Grimek lehetett. Naturál Mr. O résztvevői? Ha ez naturál, akkor én kiscica vagyok!
reg park használt szteroidot.
a többi talán nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!