Bereczki Krisztiánnak van barátnője?
Figyelt kérdés
Azt olvastam a magyar Scitec oldalán,hogy van csaja a facebook-os profilján egyedülálló az állapota. Szerintetek van barátnője? És hogy hívják ha van?2013. dec. 19. 18:28
1/10 anonim válasza:
Mindenképpen elkezdem kinyomozni! :-)
Kérdezd meg tőle talán, nem?
2/10 dirtboy válasza:
a scitec oldala pár évente talán frissíti az adatokat a régi tagoknál,nem nagyon szokták elkapkodni.
a facebook oldala gondolom sűrűbben frissül az lesz szerintem a helyes.
3/10 A kérdező kommentje:
Személyesen nem ismerem, így üzenetbe meg kicsit sok lenne megkérdezni,hogy:-Helló. Van barátnőd?
nem? :D
2013. dec. 19. 21:30
4/10 anonim válasza:
Szokott Nyíregyházán a Cutler-be edzeni, megtudakolom neked :)... egyébként miért érdekel? :)
5/10 A kérdező kommentje:
Tényleg? Megtennéd? :D én sajnos elég messze lakok Nyíregyházától :\
hááát, csak úgy érdekel :)
2013. dec. 21. 22:01
7/10 anonim válasza:
Van valakije, tegnap a Nyíregyházi Cutler-ben edzett egy lányt, és mellettem beszélgettek ... a téma a Szilveszter volt, a lánnyal külön buliznak ... nem akarom minősíteni a lenyomott menő szövegét, hogy azt csinál, oda megy ahova akar ...
8/10 A kérdező kommentje:
Ekkora paraszt? :D
2013. dec. 31. 14:13
9/10 SSanchez válasza:
Miért eddig nem tűnt fel mekkora arca van a csávónak?
10/10 A kérdező kommentje:
Nem, mivel személyesen nem ismerem.
2014. jan. 1. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!