Testépítők. Ki az közületek akinek van barátnője vagy felesége? és szerintetek igaz az hogy azoknak akik edzenek könnyebb csajozni? Vagy semmi köze a kondizáshoz.
GreenTea
Bár nem vagyok még testépítő (nem versenyeztem), azért válaszolok a kérdésre.
Volt barátnőm, jelenleg nincs. Szerintem egyáltalán nem könnyebb csajozni. Sőt, véleményem szerint, mivel a testépítők nagyrésze különösen egoista, nem feltétlenül könnyű elviselni őket hosszútávon.
ha valaki azért van veled mert "jól" nézel ki az régen rossz..ebben igaza van mark86-nak!
jelenleg nekem sincs barátnőm..de van hogy a kinézet pont eltántorítja a csajokat! mert "általánosítanak"(hogy ha valaki jól néz ki tuti beképzelt stb) de előbb ismerjen meg és utána alkosson véleményt rólam:)
Nekem volt testépítő barátom, de nem azért jártam vele ahogy kinéz, hanem mert jó fej volt.
Utána meg pont a testépítés miatt nem lett semmi a dologból. Egy csomó ilyen-olyan bogyót szedett, ami a merevedésnek egyáltalán nem kedvezett. Belegondolni is rettenetes. Én életemben soha nem izgattam pasit annyiszor, annyira mint őt, és egy kis halvány szikra se volt...
GreenTea
20:38-nak: Igen, ez bizony benne van a pakliba... Bár lehet hogy valamit elcseszett a srác a kúrában.
kiéhezett gyúrosok ez jó:D
én már lassan meg éhezett is leszek;)..XD
GreenTea
Az izgatásról és az éhezésről jut eszembe! Engem max 2 órát izgathatnak folyamatosan, mert utána enni kell!
20:40
Szerintem a bogyó, csak pont volt az i betűn, volt boxoló, és focista párom is. Ott nem volt ennyire tragikus a helyzet, de a heti egynél nem bírtak többet. Akkor eszméletlen volt az együttlét, de max. heti 1!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!