Egy átlagos testépítő tud-e olyan formát elérni "csodaszerek" nélkül mint pl. az ismert Berki Krisztián? Most a stílust hagyjuk, tekintsük mint tárgyat.
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy intenzív edzéssel, mondjuk heti 3-4x 1-2 óra, és lehetséges ez a forma elérése? Persze normális kajálással, rendes csirkés-rizses ütemes kaja, ezt most ne boncolgassuk, amit lehetett átolvastam a témában. Azok válaszát várom, akik hasonlóan kemény formát tudnak magukénak. 100% Whey Protein kiegészítő, stb. ezek oké (ha ebből is van tuti kombó, lökjétek), de pl. Durabolin, Sustanon nélkül elérhető ez a forma? NEM, NEM SZERETNÉM HASZNÁLNI, csak kívánci vagyok komoly tapasztalatokra. Ha ielérhető, kb. hány év alatt? Tudom, alkat, genetika, stb. függő. Azért kérdem, mert én egy fél éve edzek, mostanában komolyabban, eddig csak lájtos, heti 3x1 órákat, most már többet, és van eredménye, láthatóan erősödöm, formálódom, de véleményem szerint nincs esély normál körülményekkel a fentieket elérni. Nem vagyok telhetetlen, sőt, elégedett vagyok az eddigiekkel teljesen, folytatom is így szépen.2013. dec. 27. 21:33
11/16 anonim válasza:
köszi montez.
Már a frász kiráz mikor az okosok azt hiszik hogy a tápkiegek koxok szteroidok. Amikor nem tudnak semmit a témáról. meg hogy: mit szedsz, hogy így nézel ki?
12/16 A kérdező kommentje:
Igen, bajok vannak ha kox-ként azonosítja valaki a fehérjeporokat.
2013. dec. 29. 20:41
13/16 anonim válasza:
Berki csíra xd naturálba elérheted a "110 kilós" formáját, ami ránézésre nekem 95-100nak tűnik...
14/16 anonim válasza:
Kox nélkül is simán ellehet érni..
15/16 A kérdező kommentje:
Hát neki ez nem sikerült, mert most olyan mint ahogy én kinézek..... Kb. fele az eddig látottaknak :)
2015. jan. 2. 16:25
16/16 anonim válasza:
Szia! Birka Krisztián egy gebe kis érettségivel rendelkező kis g..ci volt. Edzőjét egyik haverom személyesen ismeri. Szteroid minden mennyiségben és a több milliós kategóriából. Tejsavó, csirkemell. Persze😂 Berki többször láttam edzeni, gyenge mint a szar hiába 110 kiló. A legviccesebb az egészben,hogy arról beszél milyen jó genetikája van. Láttam egy két fotót róla bár életében NB1 Ben 10 percet fokozott. Ez az ember előbb utóbb komoly betegséget kap a növekedési hormonoktól. Szóval ne irigyeld főleg úgy,hogy annyi bírósági ügye van. A pénzügyi alapjait nem túl szépen alapozta meg "sport igazgatóként" a különböző foci klubbokban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!