Már majdnem egy éve kondizom mégis alig látszik rajtam vmi, ez miért lehet? +Még tudtok egy jó bemelegítést ajánlani?
Figyelt kérdés
Eddig lehet h az volt a gond h túl keveset ettem,mivel anyukám ellenzi ezt az egész kondizást,s nem pénzeli stb.Tudom h kg-onként 2 g proteint kell bevinni,csak sajna nem adnak pénzt drága húsokra.Most naponta 2 l tejet próbálok bevinni,és próbálok 10 tojást megenni,ami elég nehezen csúszik le.Tudok jó tanácsokat adni vmi olcsó fehérjeforrást is?2014. szept. 3. 17:00
1/4 A kérdező kommentje:
+195 cm vok szal egész nehéz dolgom van s 81-82 kg.
2014. szept. 3. 17:03
2/4 anonim válasza:
Ne igyál tejet inkább vegyél vagy csirkemellet vagy csirkeszárnyat és filézd ki.
3/4 anonim válasza:
hany eves vagy? en 4 honapja edzek...s alig van latszatja de az igaz,h a kajat csak ezen a heten kezdtem el...ket honapig atmozgato edzestervem volt,most elkezdtem egy osztott edzestervet: hetfo-kar,has...kedd-comb,vadli...szerda-vall,has...csutortok-hat,vadli...pentek-mell,has...igaz,h en csak mostantol veszem komolyan elozoleg nemvolt kedvem emelni inkabb mentem talalkozni a baratnommel,vagy logni a haverokkal de ennek vege remelem ezzel az edzestervel es komoly oszpontositassal,kajaval lesz valami...amugy nekem a genetikam **ar...
4/4 anonim válasza:
"csak sajna nem adnak pénzt drága húsokra" :DDDDDDDDD
10 tojás = 300
2 liter tej = 300
Napi 600Ft-ot megeszel.
Ha vennél 1 kiló csirkemellfilét, az 1500 mondjuk.
Elosztod 4 napra, napi 250g = 50g fehérje, és 330Ft :D
Tényleg jobban megéri a 10 tojás meg a 2 liter tej :D
Miért hülyék az emberek?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!