Mégis hol húzódzkodjak?
Figyelt kérdés
ez az ajtóba szerelhető rúd... ezt nem értem, el sem lehet férni egy ajtóban... ki az udvarra ha csinálok egyet, akkor meg télen a -10 fokba? konditerem kizárva mert nekem nincs pénzem arra is...
akkor mégis hol húzódzkodjak? valami ötlet?
2014. aug. 14. 19:40
2/9 anonim válasza:
Lehet igen télen is edzeni, még mínuszban is, csak fel kell öltözni és alaposan bemelegíteni.
3/9 A kérdező kommentje:
#1 az ajtó túl alacsony... hogy elférjen a fejem kb 160centire a földtől kell felszerelni viszont akkor el se férek... nem értem én ezt, persze lehet hogy én vagyok a hülye
2014. aug. 14. 19:52
4/9 anonim válasza:
mászóka, hinta, tél: https://www.youtube.com/watch?v=145nU45LVg0
5/9 anonim válasza:
én sem értem mi a baj a mínuszban húzódzkodással.
de akkor vegyél egy falra fúrhatót.
csak 1x kell megvenni és jó egy életen át,aztán felfúrod a szobádba.
8/9 A kérdező kommentje:
köszi a segitséget:) lehetett volna annyi eszem hogy rákeresek erre a falra valóra xd
2014. aug. 14. 22:42
9/9 anonim válasza:
Télen nem lehet edzeni?! NO EXCUSES!!!! Csak kőkeményen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!