Miért van az, hogy valaki minden sz*rt összezabál és mégis jól néz ki?
Figyelt kérdés
Több embert is ismerek, diéta 0, nem is érdekli őket, ennek ellenére mégis rendesen fejlődnek és jól néznek ki. És még csak naturálokról beszélek, itt van még pl. Vince Taylor, 90-es évek profi testépítője, 3. helyezett Mr.O, napi 3szor eszik/ evett, amit kíván diéta nélkül mégis meddig eljutott. Miben különböznek ezek az emberek? Gyorsabb anyagcsere? Vagy jobb inzulin érzékenység?2014. jún. 6. 17:51
1/5 anonim válasza:
Genetika. Én is ismerek ilyen embereket.
2/5 anonim válasza:
Személy szerint, diéta alatt hetente 2-3x megettem 1 gombóc fagyit és nem hátráltatott semmit :)
Tömegelés alatt néha pizza, kis csemege becsúszik, semmi felesleg nem jön tőle.
Ezek mellett a makrotápanyagokat stb.. bevisem kellő módom, csak néha csalogat mértékkel, meg sem kottyan.
3/5 anonim válasza:
Elnézést a helytelen írásmódért, Androidról vagyok.
4/5 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok.Viszont nekem is meg kellett ennem naponta 500-600 gramm csokoládét, mindenféle feldolgozott cukros szarokat,kebabot és egész nap komputerező életmódot folytatnom mellette éveken át, hogy frankón elhízzak.A slusszpoén az, hogy az izomzatom akkor is átlag feletti,viszonylag nagy maradt.Én is csodálkozom a genetikámon.Ennek is köszönhetem azt, hogy hihetetlen gyorsasággal szabadultam meg a feleslegemtől és még mindig izmos vagyok.Ez szimpla genetika viszont ennek ellenére én akkor is cserélnék inkább egy extrém ektomorffal hogy tényleg edzés nélkül is, nyugodt szívvel össze-vissza zabáljak kizárólag ízes,cukros,egészségtelen szemétkajákból mert én azt szeretem.Nem az egészséges dolgokat.Lehet rám köpködni :D
5/5 anonim válasza:
Nem köpködünk, de egy képet azért tehetnél be ,hogy meglessük milyen a jó forma. Mert írni bárki tud dolgokat, de ebben a sportban az számít, hogy ki mit mutat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!