Mi a véleményetek az alábbi fegyencedzés edzéstervről?
egy héten 5x edzek, per pil ezeket csinálom, ilyen formában:
1.nap
sima fekvő 2x20db, szűk fekvő 20, széles fekvő 25,
fekvőtámasz 7.szint: mindkét oldalra 10
kézenFekvő :D 1.szint 1perc
guggolás: 2x50
szűk guggolás 2x50
guggolás 7.szint: mindkét oldalra 10
2.nap:
belső fogással húzódzkodás: 3x1db
húzódzkodás:4.szint: 4x1db /alig bírom.../
tolódzkodás: 3x5db+tetszőleges
4km futás
híd 3.szint 3x30
L-tartás 3.szint 3x8 mp
gerinccsavi: 2x20mp mindkét oldlra
a 6 kilómhoz leginkább a húzódzkodást kéne fejleszteni, de nagyon nem megy. botrány szinte :D
tippek esetleg a fentiekhez?
Barátom katonaság után kezdte el csinálni, de hamar abbahagyta,és inkább lejött velem konditerembe. Jobban jársz te is a kondizol mellette kardió,futás sportpályán. Szabad súlyokkal sokkal jobban fejlődsz.
Minden izomcsoportodra tudsz edzeni,míg ez, a haverom által elnevezett sittes edzés jelentősen korlátozott,és túl sok logika sincs benne..
Maga az edzés elég furcsa számomra is.
Első nap mellre edzel meg lábra, Második nap bicepsz,tricepsz és kardió.
Napi 5x edzésnél 2 izom csoportnál többet nem edzenék le.
Bár nem tudom túl lehet edzeni magad a saját test súlyoddal....
Ha kezdő vagy, esetleg akkor jó hogy formába hozzon kicsit.
hmmm. nekem épp hogy nekem való úgy érzem. pont hogy van benne sok kreativitás, mivel folyamatosan - hétről hétre - változtatom a tervet, és persze érzem is a hatásaát, tok vékony vltam, mostanra azért szálkásodom és a vállam és a bicepszem is szépen kikerekedett. ez egyfajta meditáció is egyben amúgy.
a súlyzós edzést a kozeljovoben - 5 éven belul - nem tervezem, előbb ezekből szeretném a maxot kihozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!