Létezik olyan hogy valakire nem hat a kondi?
Régen is sportoltam majd masfel évig jartam kondiba tűrhető etrendel,heti 3x mégis egy jellegtelen,vékony,kicsit zsíros testem van. Vacakok az adottsagaim is de hogy ennyire nem működik? Eléggé demotival a sok erőfeszítés kb semmiert.
18/F
Nem, ilyen nem létezik.
Ha kalóriapluszban vagy, akkor óhatatlanul is növekedni fog a tömeged. A szervezetednek egyszerűen nincs más választása, a biológia vastörvényeinek engedelmeskedve nőni fog a súlyod.
Persze a nagy kérdés az, hogy ebből a súlynövekedésből mennyi lesz a zsír és mennyi az izom.
Ha nem csak egyszerűen (egy szolid) kalóriapluszban vagy, hanem a bevitt makrotápanyagok is megfelelő arányban vannak egymással, valamint megkapja a szervezted a szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat, és mellé edzel és eleget pihensz, akkor a felszedett tömeg nagyobb része izom lesz.
Ez ilyen egyszerű, és minden embernél működik. Nálad volt valami bibi, vagy a táplálkozással vagy az edzéssel vagy nem aludtál, ittál, drogoztál, nem tudom mit csináltál, de azt rosszul.
Vannak betegsegek ami miatt az izom nemtud fejlodni.DE az ilyre nagyon icsi az esely.Szerintem csak egyszeruen nemertesz ehhez semmit se aztan persze hogy elmarad az eredmeny,Megneznem en azt az etrendet ami Te szerinted jo :)
Az efy dolog hogy nem a legjobb a genetikad,nemleszel vilagbajnok,de rossz genetikaval is fellehet epiteni egy szep vonzo kulsot.MR olympia nemleszel ennyi:).
Olvasd el a Sarga kapszula cimu konyvet
Hiaba valtasz fiokot most 24%-os attól csak egy minden alap nélkül pofazó hisztis kis troll vagy és még mindig nem írtal semmi ertelmeset.
Képzeld utolsó elolvastam minden builderes kiadvanyt,rendszeresen latogatom az oldalt de egyéb könyveket és fórumokat is.
Szóval alaptudas megvan.
LekvárosPadlásajtó mindent nagyon jól leírt.
Gondold át a dolgokat ennek függvényében és ha magadtól nem jösz rá a hibára, írj le mindent, minden részletet! Hogyan, mit és mennyit edzettél; mit, mikor, mennyit ettél! Mik a paramétereid.
Akkor talán meg tudják itt mondani, hol lehet a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!