Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Haljátok egy pikáns grillezett...

Haljátok egy pikáns grillezett csibeszendvicsbe mennyi kcal lehet kb és mennyi fehérje?

Figyelt kérdés
Sehol nem írják le hivatalos forrásokban. Ma bevágtam kettőt.

#csibeszendvics
2014. aug. 30. 21:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Mindenki magából indul ki, gondolom ő a burgerből eszik minden nap, így neki alap, hogy burgeres szenyát evett. Szánalom...
2014. aug. 30. 22:03
 12/21 anonim ***** válasza:
De azért ő nem tartja magát véletlenül sem butának. :) És leírja ezt olyan "helyes"írással, ami még egy általános iskolás harmadikostól is szégyen lenne.
2014. aug. 30. 22:13
 13/21 A kérdező kommentje:
Látom nemcsak táplálkozástudomány doktorált professzorok de magyarszakos bölcsészek is vannak az oldalon. Igen, szr a billentyűzetem és egy "l" betűt írtam kettő helyett remélem tudom büntetésem halál bocsánatért esedezem. Nyilván azért írtam ki a kérdést mert a burger honlapján nincs fenn ez az info de ha te megtalálod fizetek neked egyet. Akkor most a tudóskör másik tagjának írnám hogy az hogy ki miből indul ki hogy függ össze a kérdésemmel. Semmi kiindulási alapot nem adtam, ez egy sima kérdés volt. Vagy gondoljátok hogy én így hívom a kis házi szendvicsemet hogy pikáns grillezett csibeszendvics. Én aztán tényleg ritkán járok ilyenek helyekre, de ha én egy ilyen feliratot látnék tuti beugrana hogy ez nem otthoni házi cucc vagy nem tudom, de igen megint csak feltéteztem hogy olyan ember fog ide írni aki tudja mire utal a kérdés, ez tényleg az én hibám. Sajnos nem szoktam meg hogy 8. osztályos gyerek reagálnak arra amit mondok vagy írok, ez tényleg az én hibám. De még mindig nem értem hogy minek írsz ide, ha nem tudsz semmi érdemlegeset hozzáfűzni a dologhoz. Van itt egy csomó kérdés amihez lehet valami hasznosat még te is hozzá tehetsz ( már ha van olyan, bár így elnézve nem vagyok benne biztos )
2014. aug. 30. 22:50
 14/21 anonim ***** válasza:
Jézusom, szerintem ne bizonygasd tovább, hogy mennyire idióta vagy, látjuk azt már anélkül is. :D
2014. aug. 30. 22:54
 15/21 A kérdező kommentje:
Te vagy az okos Pistike.
2014. aug. 30. 23:12
 16/21 A kérdező kommentje:
nézd meg a szerelem szex / szüzesség témakörét szerintem oda is tudsz írni hasonló okosságokat.
2014. aug. 30. 23:13
 17/21 A kérdező kommentje:
nyomorék csicska
2014. aug. 30. 23:14
 18/21 anonim ***** válasza:
Jézusom, beleolvastam pár kommentedbe kérdező és k1baszott érthetetlenül írsz. Mint valami 8 általánost sem végzett falusi paraszt. Ha már a helyesírást nem erölteted legalább értelmes mondatot rakj össze!
2014. aug. 31. 01:44
 19/21 A kérdező kommentje:
Jah, vagy lehet te nem érted :D
2014. aug. 31. 09:53
 20/21 - palilaci - ***** válasza:
Kérdező Én csak trollkodtam :D Honnan a pitsából kellene tudnunk, hogy egy halas szendvicsbe mennyi tápanyag van.
2014. aug. 31. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!