Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Haljátok egy pikáns grillezett...

Haljátok egy pikáns grillezett csibeszendvicsbe mennyi kcal lehet kb és mennyi fehérje?

Figyelt kérdés
Sehol nem írják le hivatalos forrásokban. Ma bevágtam kettőt.

#csibeszendvics
2014. aug. 30. 21:10
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
ez k**rva változó, 100g csirkemellben van 20g fehérje, egy kenyérbe 70g ch, 6g fehérje 4 g zsír, erre még rájönnek a szószok amik plusz ch lehetnek. kikéne számolni hogy miből mennyit raksz bele
2014. aug. 30. 21:14
 2/21 - palilaci - ***** válasza:

30,23 g fehérje

22,68 g ch ebből 7 g cukor

14 g zsír

2014. aug. 30. 21:14
 3/21 A kérdező kommentje:
mi az hogy miből mennyit rakok be? Nem raktam bele semmit vagy nem értem. Am ha tényleg valós adagtokat írt az utolsó az nem is olyan veszélyes. Igaz a ch szar, de elvileg nem nagyon használnak telített zsírokat már, szal az sem veszélyes.
2014. aug. 30. 21:32
 4/21 anonim ***** válasza:

Mi az a "haljátok"?

Amúgy kaloriabazis.hu-n számold ki, hogy miből mennyi volt benne, és akkor kiírja neked.

2014. aug. 30. 21:32
 5/21 anonim ***** válasza:

Ennyire semmi eszed? :D "miből mennyit raksz bele" - ezt úgy érti, hogy te, vagy aki csinálta, hogyan készítette el!

Tudod, az ételt alapanyagokból készítik...

2014. aug. 30. 21:33
 6/21 A kérdező kommentje:
meg am. sem azt kérdeztem h mennyi fehérje van 100 g csirkébe meg mennyi ch a kenyérbe ezt énis tudom nemtom minek írod le. Oké hogy segíteni akarsz az jó, de ha nem tudsz akkor nem kell feleslegesen idepötyögni vmi hülyeséget.
2014. aug. 30. 21:34
 7/21 A kérdező kommentje:
Nekem nincs semmi eszem, szerinted hogy számoljam ki hogy a csávó aki csinálja miből mennyit rak bele. Hallod ha nem tudsz értelmes dolgot hozzáfűzni akkor csak nem kell ideírni hanem tovább olvasgatni a kérdéseket. Szívesen fogadok bármilyen választ, vagy kérdést ha ki lehet belőle hozni vmi értelmes dolgot, de most az ilyenekkel hogy kaloriabázison ki lehet számolni nem tudok mit csinálni mivel nem tudom mivel számoljak. Esetleg ha megmondod mert te ott dolgozól akkor kiszámolom. Egyébként a másik bzigyereknek üzenek hogy a halljátok egy T/2 felszólító módú ige amiből kimaradt egy "l" betű remélem nem fogsz ezért megkövezni légszi.
2014. aug. 30. 21:39
 8/21 anonim ***** válasza:

És akkor mi meg főleg honnan tudjuk szerinted, mikor az életben még csak nem is láttuk azt a szendvicset?

A stílusod bunkó és bicskanyitogató. Alpári vagy, paraszt, tudatlan, ostoba és buta. Szánalmas.

2014. aug. 30. 21:40
 9/21 A kérdező kommentje:
De ha még nem is láttál ilyet akkor minek írsz ide ember, nyilván nem arra vagyok kiváncsi aki nem látott még ilyet hanem mondjuk aki véletlen a burger-be dolgozik és tisztába van az adataival, vagy csak valahol olvasta véletlen. Am meg attól hogy ideböfögsz egy csomó negatív jelzőt még nem lesz igazad. Főleg hogy szerintem se alpári nem voltam se bunkó és én tudatlannak sem tartom magam.
2014. aug. 30. 21:45
 10/21 anonim ***** válasza:

Mondjuk most írod először, hogy a Burgerről van szó... Ez nem tűnt fel eddig, hogy nem írtad?

Honnan kellett volna tudni, hogy Burgeres szendvicsre gondolsz? Annyi eszed sincs, mint egy hangyának.

Amúgy a Burger oldalán eleve van fenn kalóriatáblázat, gondolom, mivel kötelező nekik közzétenni már jó ideje. Már, ha alkalmas vagy arra, hogy használd az internetet...

2014. aug. 30. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!