Mi a helyzet a feher kenyerrel?
A bolti rozskenyér és a házi között ég és föld a különbség. Az itthoninak nincs mellékíze. Az lehet ízlene :D
Fehéret nem szeretem. Nem laktat.
A másiktól meg jobban puffadok.
Szóval én inkább rizst eszem.
De befolyásolják. Illetve nem szó szerint befolyásolják, de közös dolgokra vezethetőek vissza.
Az, hogy nem 3 féle embert látunk flangálni az utcán szerintem nem magyarázandó. Vannak átfedések. Egy skálán, egy számegyenesen a kiválasztható pontok száma végtelen, akármekkora szakaszt is vizsgálunk.
De inkább arra vannak használva hogy valaki bekorlátozza magát hogy én "ekto vagyok nehezen szedek fel izmot" mikozbe ha eleget enne akár olyan gyorsan is fejlodhetne mint egy mezo
Vagy amikor egy endo arra fogja hogy sose lehet kockahasa hogy egy "endo" mikor csak zabál.
Semmi újat nem mondott a csávó. Nem a csontozat határozza meg a metabolizmust, hanem azok az adottságok, amelyek bizonyos hormonok szintjét, gének kifejeződését meghatározzák eredményezik ezen tulajdonságokat, mint a csontszerkezet, vagy maga a metabolizmus gyorsasága, a részfolyamatainak gyorsasága. (Ugye nem a csimpánzból fejlődtünk, hanem a csimpánz is és mi is egy közös ősből, na kb. ilyen szinten volt most is kavarva a dolog, de sebaj, helyi megmondóembernek mindig is divat volt lenni).
Aki alibinek használ bármit is, mondjuk ezt, annak jár egy ironikus vállveregetés. Többet nem tudok rá mondani.
Szintén gratulálok azoknak az óvodás felfogású egyéneknek, akik elolvasták ezen 3 testalkat LEGEXTRÉMEBB, példa szemléltetésére használt sablonjait, akikre a legextrémebb tulajdonságok leginkább jellemzőek, (és talán a társadalom ezrelékében találhatóak csak meg ilyen kifejezetten csak egyik vagy másik alkat jegyei, míg a többi ember átfedés), aztán kimentek az utcára, és azon hőbörögnek, hogy miezmán, nem 3 fajta, echte ugyanúgy kinéző testalkatot látni, hazudtak nekik. Igen, ez egy 3 körből álló, metszetes Venn-diagram. Nyilván sokkal többet fogsz találni a metszetben, valamint a szélsőségektől elfelé haladva, mint konkrét szélsőséget. Főleg a 21. században, ahol már lassan rasszok sincsenek, akkora a keveredés. (De attól még persze vannak rasszok, hiába láttam tegnap egy félvér ázsiai fószert, mégsem kezdek azon pattogni, hogy tulajdonképpen nincs is ázsiai rassz, meg semmilyen rassz sincsen, mert attól még van. Ennyi erővel a hajszínekről is mekkorát hazudtak nekem, mert példának okáért megtanították, hogy vannak barna hajú emberek, holott nem igaz, nincsenek hajszínek, mert nincs olyan, hogy "barna haj", mert mindenkinek más árnyalatú barna, sőt, van vörösbarna, szőkésbarna stb.)
Na, kb. ennyi értelmét látom ezen tajtékzani (de ma már mindenen divat, mert minden világszintű átverés, ha nem tesszük, akkor birkának titulálnak és lenéznek, mi leszünk az átcs3szett hülyék, jhajj...), holott már az ókorban is használtak ilyen rendszert, a szakirodalom is használja mind a mai napig, de mindegy.
Meg is mondom többek között a profnak is jövőhéten, hogy mekkora egy hülye s3gg, amiért említeni merte.
Jól írják a többiek. marcii meg a másik gyerek most szerintem azért tévedt el, mert annyit látnak, hogy vannak emberek, akik nem skatulyázhatóak be, ert ennek a "könnyen hízó-----nehezen hízó" skála valamelyik átfedési pontján találhatók.
Ebből a szempontból a 3 csoport valóban önkényes, mert élesen nem határolódnak el a tulajdonságok, de vannak olyanok, mint pl. Wash, aki tipikus példaként bizonyítja, hogy érdemes ezeket az általános igazságokat körvonalaiban meghatározni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!