Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nektek hogyan változtatta meg...

Nektek hogyan változtatta meg az életeteket a testépítés?

Figyelt kérdés

Én gyerekcipőben járok, még csak 5 hónapja edzem, de tegnap újra találkoztam az osztályommal, akiket nem láttam egész nyáron, és nagyon jól esett, hogy nem is köszöntek, hanem rögtön megjegyezték, hogy "jól kilökted magad", meg, hogy "látszik, hogy gyúrsz". Még az is örömmel tölt el, mikor próbálnám felvenni a "régi" pólóimat, és nem jönnek fel rám, ezért le kellett váltani az egész ruhatáram. De nagyon jó érzés az is, amikor növelek a súlyon, és visszagondolok, mennyivel kezdtem, és most hol tartok. Még nem nagy a változás, de rájöttem, sosem akarom majd abbahagyni. :)

Veletek hogy van ez?

2014. aug. 26. 19:44
1 2
 11/17 anonim válasza:
De ez még nem a végleges célom, de jó úton haladok, 176 cm voltam amikor elkezdtem, 6 hónapja, és 67 kg, most is 176 vagyok, most 72 kg, igaz nem sok, de ez szinte mind izom, látszik rajta. A célom 90-100 kg lenne. Annak nagyon örülnék!Persze próbálom úgy, hogy kevés zsír jöjjön!
2014. aug. 26. 22:08
 12/17 anonim válasza:

Étrend...el kellet hagynom az életemet...a zabálást...imádtam a sok finomágokat zabálni.

De ez megszünt....

Nagyobb önbizalom.

Miota gyurok,azt érzem,hogy én is vagyok valaki.

Van célom..olyan leszek,hogy az emberek majd ugy tekintenek rám,mint egy" ritkaságra"

:)

2014. aug. 26. 22:41
 13/17 anonim ***** válasza:
12%
Én is majdnem ilyen együgyű balf4sz lettem mint a többi hülye aki csak a külsejével foglalkozik és ide irogat de aztán szerencsére találtam rendes elfoglaltságot is.
2014. aug. 27. 00:55
 14/17 anonim válasza:
Utolsó szerintem mindenki krvára lesz@rja
2014. aug. 27. 07:49
 15/17 anonim ***** válasza:
Legjobb érzés, mikor fent vagy a színpadon, és mindenki téged néz, ott csak te számítasz, a pillanatnyi forma, és ha elég jó vagy és ügyes, a sok szenvedés, diéta meg minden meghozza gyümölcsét! Én mindig is ezt akartam fiatal koromtól kezdve, és el is jutottam idáig, szóval kitartás mindenkinek, meglesz az eredménye, hobbi szinten is!
2014. aug. 27. 08:26
 16/17 A kérdező kommentje:
13-as: Nagy része a válaszolóknak pont a belső világ változását írta, sajnállak, hogy irigy vagy.
2014. aug. 27. 11:01
 17/17 anonim válasza:
Én nem voltam sem nagyon dagadt, sem nagyon vékony inkább egy ilyen átlag testalkatom volt, de még így is elég sokat cikiztek az alkatom miatt... Mikor elkezdtem edzeni akkor valahogy minden megváltozott egy- két hónap után volt már merszem összejönni azzal a csajjal akivel akartam igaz, hogy most már rá jöttem nem kellett volna na de mindegy ez nem ide tartozik. A lényeg az hogy mióta van nekem ez az edzés sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, mint voltam, mert ott kiélhetem magam. Arról meg ne is beszéljünk, hogy jobban tetszem a lányoknak, mint régen az a kocka gyerek aki senkivel sem beszél szinte. Még nem csinálom olyan rég óta, mert csak 5 és fél hónapja megy és szerintem nem fogom abba hagyni soha!!!
2014. aug. 27. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!