Nektek hogyan változtatta meg az életeteket a testépítés?
Én gyerekcipőben járok, még csak 5 hónapja edzem, de tegnap újra találkoztam az osztályommal, akiket nem láttam egész nyáron, és nagyon jól esett, hogy nem is köszöntek, hanem rögtön megjegyezték, hogy "jól kilökted magad", meg, hogy "látszik, hogy gyúrsz". Még az is örömmel tölt el, mikor próbálnám felvenni a "régi" pólóimat, és nem jönnek fel rám, ezért le kellett váltani az egész ruhatáram. De nagyon jó érzés az is, amikor növelek a súlyon, és visszagondolok, mennyivel kezdtem, és most hol tartok. Még nem nagy a változás, de rájöttem, sosem akarom majd abbahagyni. :)
Veletek hogy van ez?
ja ez ismeros:D mikor nyegle voltam akkro csufoltak.Most meg jonnek utanam kezelgetni.Szevasz haver mi van veled Gyursz teso meg ilyen dumat nyomatnak :DDDD
Ha akkor nemvoltam eleg jo nekik,akkor most se legyek:)
- Nem érzem magam annyira nyomorultul a bőrömben (csak egy kicsit)
- Lett egy jó kis netes közösségem itt a rovatban :D Jó hát na, koczka vagyok :D
- Lexikális és logikai ismereteim bővültek, világszemléletem szélesedett
Nekem is kb, mint Washnak. Egyrészt szeretem ezt a gyk-s kérdezgetősdi oldalt, kedvelem az itteni embereket. Viszont ami még fontosabb: egészen máshogy tekintek a világra, mert a testépítés dolgait kitanulgatva rájössz, hogy az átlag emberi tudás ezzel a témával kapcsolatban pl. köszönőviszonyban sincs a valósággal. Éppen ezért sokkal jobban elkezdtek érdekelni dolgok, meg akarom ismerni a világot (de komolyan), és nyitottabb vagyok az új dolgok felé.
Jó, kicsit kevésbé vagyok gebe, de nem ez a lényeg, tényleg sokat fejlődött a jellemem, mióta ez érdekel.
Nekem eléggé megváltozott az életem. 105 kg tömény zsír voltam, kemény 164 cm, fekvenyomásnál a rudat alig bírtam el, szóval volt egy gyönyörű "csepp" formám. :) Mondanom se kell, hogy undorítóan nagy kocka voltam, majdnem depressziós és pánikbeteg (pszichológushoz már el is mentem). Aztán kaptam egy pofont az élettől (egy karatés srác személyében), ami nem tetszett, ezért kitaláltam, hogy na akkor gyúrok. Csinálgattam egy ideig, megtetszett a testépítés. 1 évet edzettem össze-vissza, kajára nem figyelve (tipikus kezdő :D ). Fél éve vagyok nagyon komolyon ráállva a témára, illetve a diétára. A ronda senkinek sem kell dagadt kocka már a múlté. Még mindig van rajtam ~10 kg felesleg (kockahas eszembe se jut), de azért hatalmas különbség van. Óriási önbizalmat hozott. Nem játszok, vége a depressziónak, jól érzem magam a bőrömben, boldog vagyok, van egy csodálatos barátnőm és szociális lettem. Most 85 kg vagyok, de egész sok izom is jött fel, reálisan nézve úgy ~30 kg-t adtam le. Messze még az út vége, de minden pillanatát élvezem az ösvénynek. :)
U.i. Köszönöm a fórum közösségének, rengeteget segítettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!