Sütőben sült krumplit lehet enni tömegeléskor?
Figyelt kérdés
Raknék rá egy kis fűszert is, olajat próbálnám minimalizálni és 3 napig rizst, 3 napig krumplit ennék a húshoz. Ez jó ötlet? Olyat lehet, hogy felvágok viszonylag sok krumplit, bezacskózom és berakom a mélyhűtőbe, aztán majd előveszem legközelebb?2014. aug. 26. 18:01
1/7 anonim válasza:
sultkrumpliba nincs annyi tapanyag mint a rizsben.Krumplibol joval tobb kene .Kaloriat szamold.De a sok zsiros kajatol konnybben is fogsz zsirosodni.
2/7 A kérdező kommentje:
Gondolom sütőpapíron sütve nem kell neki olaj, vagy csak nagyon kevés. Esetleg tudsz ajánlani valamit arra a problémámra, hogy nem tudom megenni a napi kajámat, mert túl sok? Tudsz valamit, amiben sok ch, testépítéshez jó de kevesebb mennyiség elég belőle?
2014. aug. 26. 18:18
3/7 anonim válasza:
En ugyan ilyen problemaval kuzkodok.Ektomorf vagyok,3 muszakozok,bunyzozok.Ugy h a kaloria az csak ugy megy nalam.
Az etekezeseimhez eleg sok LEn olajat hasznalok.Abba sok a kaloria:)
Muszaj ehheza trukhoz folyamodnom.Fizikailag nembirok annyi enni mint emennyit kepes vagyok elegetni...
4/7 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet, megpróbálom. Most olvastam, hogy a húst meg lehet csinálni pörköltnek is és az jobban csúszik, esetleg savanyúsággal is lehet kísérletezni, elvileg attól is többet lehet enni. :D
2014. aug. 26. 18:41
5/7 anonim válasza:
jaja,de ha csinalsz ozza tesztat akkor az megint csak egszeru Ch lesz. telejs kiorlesu lisztbol kene tesztat csinalni
6/7 A kérdező kommentje:
szerintem pörköltöt akármivel lehet enni (legalábbis én mindenfélével megeszem) :D
2014. aug. 26. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!