173cm és 94kg vagyok. Tartósan magas a vérnyomásom. Itthon két 2 kilós egykezes rúddal és 44 kiló súllyal rendelkezem. NO FX-et szedek 2 hete edzés előtt és BioTech Whey Zerot jövő hónaptól. Ha csak váll, kar és hátizom edzés érdekel, mit javasoltok?
Sikerült kiválasztanod egy kb. 20-ad rangú kiegészítőt (NO FX)...
Figyi, étrend rendben van?
Alapismeretekkel tisztában vagy?
Mert ha nem, akkor először olvasd el a Sárga kapszula c. könyvet, ingyen letölthető, kb. 2-3 óra alatt elolvasható.
Lábra azért nem edzem, mert kb. kétszer vastagabb a vádlim, mint a karom és szoba kerékpározni is szoktam, amellett, hogy a munkám nagyon igénybe veszi a lábam, így értelmét nem látom, teljesen rendben van ez a részem.
a No FX nálam nagyon bevált és a magas vérnyomásra ezt ajánlották, edzés előtt iszom csak belőle és kifejezetten hatásos.
A dolgok nagy részével tisztában vagyok, főleg a diétás részével, csak, mint mondtam, nekem kell a plusz energia, mert sokszor napi 12 órákat dolgozom, ami eléggé igénybe vesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!