Fekvenyomás örök kérdés gondok?
Sziasztok
18 éves, 73kg, 175cm vagyok.
Fekvenyomás gyakorlatnál 70 kg-al tudok szériázni max.
Ez stagnál több ideje. Étrend rendben, sőt picit emeltem a kaján is. 1 éve edzek. Nállam gyengébbek többel nyomnak ahogy látom, alkatra gyengébbek.
Valami módszert ami tutira segít ? Nyomjak Hetente 2x fekve ? Nagy súllyal csak, amivel 4-7 ismétlés megy ?
El szeretném érni végre a kerek 80 kg, tudom türelem meg minden, de már 2-3 hónapja stagnálok.
Nincs csodaszer, egyszerűen nyomjál többször fekve.
Ajánlom az edzőpartnert. Aztán alapos bemelegítés után nekiállsz és megpróbálod kinyomni a 75öt annyiszor csak tudod. Előtte nyomjál sima rúddal 1*, majd tegyél rá 50et, majd 62.5öt, végül 75öt. és álljon mögötted valaki. Az első 2 nyomásból elég 8 db, ne fáradj bele. Ha 70el megy a széria, ami nem tudom mennyiszer mennyit jelent, de mind1 is, mert akkor a 75el is kéne mennie vagy 5nek. Ha pedig megy, akkor azt ismételd meg 2-3 perces pihikkel 3*, majd vedd vissza 62,5re, végül 50re. Ez utóbbi kettőből annyit tolj, amennyi csak kifér, sőt a partner még segíthet is az utolsó 2nél, amikor már te semmi képen sem tudnád egyedül visszanyomni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!