Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szeretnémno velnia bixepszemet...

Szeretnémno velnia bixepszemet hogy lehet?

Figyelt kérdés
hogy lehet a bixepszet novelni hogy edzekk ra minden nap edzek vagy csak ketnapon ta mertnem tudom hogy hogy lesz hegyes segitenetek

#izom #bixepsz #novels
2014. aug. 18. 22:46
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
50%
A boltba annyi van,hogy el is adják :D Sanyinak
2014. aug. 18. 22:54
 12/28 anonim ***** válasza:

Szerintem válasz valami jó nehéz helyesírási szótárat (mondjuk a bal kezedre), egy nyelvtankönyvet meg a jobb kezedre.

Ha ez megvan csak használnod kell.

(segítek: nem súlyzóként!)

2014. aug. 18. 22:55
 13/28 A kérdező kommentje:
megnezten pilota van ithon elkesztem eni majd minden nap veszek eggyet akkor a lidlbollehet csak vagy mashonnan is testverem melfogok edzeni szeritem o mindig meletem van egymasnak csinajuk a kajat meg neha furdunk is joban vagyunk negyvetotven kilos lany ot tudom valahogy emelgetni mert jo suja van
2014. aug. 18. 22:56
 14/28 anonim ***** válasza:
66%
Szerintünk meg poénból írta.
2014. aug. 18. 22:57
 15/28 anonim ***** válasza:
75%
Olajos kekszet vegyél, azzal könnyebb emelgetni.
2014. aug. 18. 22:58
 16/28 anonim ***** válasza:
Olajos :D haha jobban csúszik nem kell hozzá protein turmix D
2014. aug. 18. 22:59
 17/28 A kérdező kommentje:
a keksz nem jo olastam hogy hus kell vagy mi mondjatok el a protein mi is hol lehet venni mennyit ell enni
2014. aug. 18. 23:03
 18/28 anonim ***** válasza:

Az agyadat már biztos nem kell edzeni! Szerintem egy mikrométernyi barázda sincs rajta. Tükörfényes.

De a természet nagy szelektor, ha valamely tulajdonság hiányzik, egy másikkal pótolja. Ész kontra erő!

Gyanús, hogy az erő vezet! (fényévekkel)

2014. aug. 18. 23:05
 19/28 anonim ***** válasza:
75%
Akkor eddig rosszul tudtam, most már én is húst veszek. Köszi az infót, remélem fejlődők majd.:-)
2014. aug. 18. 23:06
 20/28 A kérdező kommentje:
utolsoeloti komentelo nemertelek eros vagyok es par eve en vltam a legjob nyelvtanbol az osztalyomban ezt mindenkinekmondom es sanodrzsolt nincsmit de orulek ha elmondad hogy menyi proteint kel enem egy nap es hol vehetek mongyuk tesco az kozel van talan tudnek hozni kel fozni vagy nyersen is eheto elhet a hugom is ene mert o is izmosodni szerten
2014. aug. 18. 23:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!