Szója vagy tojás?
Sajnos tejérzékeny vagyok szóval a tejsavó illetve a kevert fehérjék nem jöhetnek szóba nálam :S
A kérdésem az lenne hogy van-e lényeges különbség a két protein "alapanyag" közt?
A szóját próbáltam már, mármint ez az 1 kilós bohóckodás ment eddig... és most terveztem beruházni valami komolyabb adagra 4-6 kg-ra és akkor már gondoltam kikérem a véleményeteket:)
Természetesen mindez étrend mellett!
Egyértelműen tojás. Tejsavó után ár/érték arányban a legjobb, mivel tejsavó áron (legyen mondjuk sztenderd 3800ft/kg az ízesítetlen wpc80) alul nem kapni állati fehérjét. Tojásproteint pedig már 4300-ért kapsz kilóját.
Szóját, borsót, ilyesmit érdemes elfelejteni, a marha drága is meg kollagénből is van, a tejsavó izolátumok drágák.
tojás,
ha marha akkor hús-marha, de keresd a szilárd étkezésben a növényit is.
tépkiegben szója nuku, marha nuku,
A tojás.
Amúgy meg, ha elmész a boltba/piacra mondjuk paradicsomot venni, mert az "egészséges" életmód akkor elárulom, hogy földet se látott és érlelővel érlelik. Még a magyar termelők is! Ennyire megnyugtatlak, mert saját szememmel láttam. A húst meg hippóval átmossák. A hippó meg milyen? Rákkeltő az is. Na akkor most féljünk a szójától meg a kollagénes marha fehérjeportól. A fehér kenyeret nem is kell mondanom. Drága a teljes kiőrlésű, de azzal jobban jár az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!