Szója vagy tojás?
Sajnos tejérzékeny vagyok szóval a tejsavó illetve a kevert fehérjék nem jöhetnek szóba nálam :S
A kérdésem az lenne hogy van-e lényeges különbség a két protein "alapanyag" közt?
A szóját próbáltam már, mármint ez az 1 kilós bohóckodás ment eddig... és most terveztem beruházni valami komolyabb adagra 4-6 kg-ra és akkor már gondoltam kikérem a véleményeteket:)
Természetesen mindez étrend mellett!
például a beef
amúgy ha a szójától nincs instant hányingered (nem egy kiló tehát fél 3/4 havi adag után) akkor neked anyagilag is jobb
Nincs bajom igazából a szójával sőt, még finomnak is tartottam, lehet azért mert sokat ettem már belőle.
Ha nem szólnak olyan hatalmas ellenérvek ellene akkor az ára miatt megfontolnám, bár gondolom nem hiába a szója a legolcsóbb...
Hopp, a hidrót elírtam, a laktóz mentes az izolátum (pl biotech iso whey zero)
Végül is a szója is teljes értékű fehérje, annyi csak, hogy abból kicsivel több kell ha jól tudom, mert nehezebben hasznosúl.
Sajnos nem laktóz hanem tejfehérje érzékeny vagyok és ugye ha whey-t iszok akkor nemsoká irány a wc...:D
Értem. Hát az hogy kicsit többet kell inni... nem vág földhöz... árához képest:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!