Hogyan állítják elő a szója, tojás, tejfehérje porokat?
A tejsavót azt tudom, hogy ultra és mikroszűréssel állítják elő ipari tejsavóból. Olyasmi, hogy egyre kissebb mikrométeres lyukú szűrőkön paszírozzák át a tejsavót, és a végén nagyjából csak fehérje marad.
Viszont szója, tojásfehérjét, kazeint pl hogyan varázsolják por formába?
sehogy nem állítják elő.
ezt a szót hogy elő állítják felejtsd el.
szépen le írtad a tejsavónál is a szűrést nem is értem mért mondtad hogy előállítják.
ha a tésztát leszűröd akkor nem állítottál elő tésztát, csak leszűrted.
itt olvasgass szerintem megleled a választ.
A többi fehérjét is szűréssel majd porlasztva szárítással lehet porformába hozni.
Rosszul használtam az előállítás szót. Azthittem ha azt mondom hogy tojásból állítják elő, akkor arra gondoltok, hogy tojásból veszik ki konkrétan. Kösz a javítást, okosabb lettem ennyivel :D
köszönöm a válaszokat, hasznosak voltak a linkek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!