Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan állítják elő a szója,...

Hogyan állítják elő a szója, tojás, tejfehérje porokat?

Figyelt kérdés

A tejsavót azt tudom, hogy ultra és mikroszűréssel állítják elő ipari tejsavóból. Olyasmi, hogy egyre kissebb mikrométeres lyukú szűrőkön paszírozzák át a tejsavót, és a végén nagyjából csak fehérje marad.


Viszont szója, tojásfehérjét, kazeint pl hogyan varázsolják por formába?


2012. jún. 26. 13:49
 1/3 dirtboy ***** válasza:

sehogy nem állítják elő.

ezt a szót hogy elő állítják felejtsd el.

szépen le írtad a tejsavónál is a szűrést nem is értem mért mondtad hogy előállítják.

ha a tésztát leszűröd akkor nem állítottál elő tésztát, csak leszűrted.

itt olvasgass szerintem megleled a választ.

[link]

2012. jún. 26. 14:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

A többi fehérjét is szűréssel majd porlasztva szárítással lehet porformába hozni.

[link]

2012. jún. 26. 14:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

Rosszul használtam az előállítás szót. Azthittem ha azt mondom hogy tojásból állítják elő, akkor arra gondoltok, hogy tojásból veszik ki konkrétan. Kösz a javítást, okosabb lettem ennyivel :D


köszönöm a válaszokat, hasznosak voltak a linkek :)

2012. jún. 26. 14:35

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!