Azt akarom kérdezni hogy szerintetek ezekkel a kajákkal jó lesz a fehérje beszerzése? Túró, rizs, csirkecomb bőrnékül, joghurt, tojás, szója, hal ezekkel a kajákkal akarom a napi étrendemet megcsinálni.17éves F 70kg
Nekem van pár kérdésem.
Miért nem eszed a csirke bőrét? Speciális kollagén fehérje van benne plusz zsír ami energiát + alapvető építő tápanyagot jelent (sejthártyához, hormonokhoz..).
Egy férfinél a nem eszem csirkebőrt téma.. hogy utaljak viccesen.. 'én nem vagyok homofób' de azért túlzás szerintem, no offense - tudom hogy hódít a zsírfóbia.
A szójával, tejtermékekkel mint fehérjeforrás nincs semmi problémád? Nem emberi táplálékok, szója ösztrogén hatású növényi eredetű hormon tartalma.. tejfogyasztás problémái, ezek kiesnek a képből? Csak kérdés, tudom hogy az ilyen ételek megítélése vitatott, csak kíváncsi vagyok hogy te nem hallottál a problémáról, vagy nem érdekel vagy amellett foglalsz állást hogy nincs ezekkel semmi baj (holott a csirke bőrrel meg nyilván valami bajod van:)
És ha zsírt eszel - az zsírként fog raktározódni rajtad.
Ha cukrot eszel (zab -> keményítő, keményítő = összetett cukor) az meg nem.
Tudod hogy ez a biokémia szerint téves megközelítés? Fogyás (szálkásítás) alatt értelmetlen cukrot enni, zsírra és fehérjére viszont szükséged van, ráadásul ezek nem okoznak hízást. A hízás nem egészséges folyamat, a zsír/fehérje viszont alapvető táplálékaink fontos részei, nem okoznak hízást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!