Hogyan merítsek még több erőt és akaratot ha ezt csinálják velem?
Lassan 1 éve hogy meguntam hogy szar vagyok és nincs rajtam izom, ezért elkezdtem kondizni.
Kipróbáltam mindenféle tervet, sokan segítettek, lassan megy is mivel naturálba csinálom, de a tudat hogy ott vannak mellettem a kigyúrt emberek akik lenéznek és cikiznek hogy milyen szar vagyok, eléggé elveszik még azt a kis önbizalmamat is ami van :'(
Nagyon bánt a dolog hogy nem soványnak születtem, és többet kell tennem azért hogy elfogadjanak mint másoknak.
Kockahasam soha nem lesz, mert annyira nem tudom levinni a testzsír%-omat (most 23%), ez is bánt. Mellemen a zsír még ott van, hiába nő alatta az izom. Hasam hiába erős már, kocka nincsen, és nem is látszik, max ha ugrálok akkor kirajzolódik hogy van ott valami.
Segítsetek ! Honnan merítsek még erőt hogy jobb legyek ha folyamatosan azt látom hallom és érzem hogy mindenki engem néz és fikáznak csak ?
Utolsó!
Mi az a zsírégető edzés??
Kedves 7 és 8, az, hogy szakember ismerősre hivatkozok, nem jelenti azt, hogy nem értek valamihez, csupán alátámasztásul és további bíztatásul tettem hozzá a mondandómhoz. A szerek alatt szteroidot értek.
ÉS írtam, hogy tapasztalatból is beszélek, ezért nem kellett volna lepontozni vagy lehurrogni szerintem de mindegy ez legyen a legnagyobb örömötök :)
A kérdezőnek sok sikert és kitartást kívánok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!