Hogyan edzek hasra, combra és fenékre?
Én úszok (heti legalább háromszor másfél órát), és tornapadon súlyzós edzést csinálok, napi 20-25 percet. Ilyenen: [link]
Emellett rengeteget sétálok, kirándulok, gyalogolok.
29/N
nem tudom. lehet én vagyok régimódi, de szerintem lányon valami undorító a kockahas.
amúgy diétázz meg sportolgy
Egyszerre nem megy. Izmosodáshoz (lásd-kerek, feszes fenék) kalória pluszos tömegnövelő étrend kell és persze kemény súlyzós edzés: goggolás, kitörés, merevlábas felhúzás, stb.
Kockás hashoz pedig zsírt kell leadni, tehát szálkásító diéta (kalória mínuszt jelent energetikailag) és aerob edzések is az erősitő edzés mellé
www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__5957005-az-otthoni-edzes-er-valamit
itt találsz edzéstervet meg alapokat az étrendhez. De Montez jól írja, a kettő 1xre nem megy. Szerintem először kövess egy tömegnövelő étrendet, majd 3-4 hónap után szálkásíts. Ha ezeket beírod a gugliba kiad pár mintaétrendet. Amúgy ha szálkásítasz (vagyis fogysz) akkor bizony mellből is fogsz mert az is zsírszövet. Gondoltam szólok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!