A kondi miatta szet repedt a bőr a kezemen. Mitől van ez, és hogy lehet rajta segíteni hogy ne legyen tovább ez? 15/F
Figyelt kérdés
2014. aug. 3. 12:38
11/16 anonim válasza:
idővel elhalványul, de rendbe már soha nem fog jönni, max, szike segítségével, bár a plasztikai sebész sem dolgozik tökéletesen... ezért kellene multivitamint, c-vitamint szedni, és pontosan ezért kellene tartani, hogy havonta ne jöjjön 1kg-nál több tömeg... de, hát aki Hűbele Balázs, azt nem érdeklik az ilyen dolgok...
12/16 A kérdező kommentje:
de nembirok lealni a kondival.. gyorsan fejlodok és csak 100%-ék whey proteint szedek ennyi :D
2014. aug. 3. 13:41
13/16 anonim válasza:
hát magadra vess, és kezd megszokni a striákat, mert lesz még több is... és tudod ez örök életre szól...
14/16 anonim válasza:
Amúgy nem tudom mi a gond velük, szerintem még jól is néznek ki. Fogadd el, ez van.
15/16 anonim válasza:
nekem is szét van repedve a bőr a karomon, bicepsz, tricepsz, egészen be a mellemig, még a combomon is vannak. és büszke vagyok minden egyes centire!!
16/16 anonim válasza:
Sajnos nekem is szét vannak repedve, igaz én 20kg-ót fogytam 2 hónap alatt, el sohasem tűnnek, elsőnek lilásak, majd kifehérednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!