Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Dieta fegyencedzes mellet?

Dieta fegyencedzes mellet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

170-175 cm magas fiu vagyok,62,6 kg

A fegyencedzes melle kell dieta ahoz,hogy leadjam a kics plusz "zsirt" a hasamrol es combomrol?

Gondolom ahoz,hogy minel gyorsabban fejlodjon a testem kellene dieta,igaz?

Ha valakinek van egy kis ideje,akor kerdeznek meg 1-2 dolgot privatban :)

Elore is koszonom a valaszokat

2014. aug. 1. 18:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Diéta kell ahhoz is hogy izom menjen fel, és ahhoz is hogy zsírt adj le. Ez az az alap. De egyszerre nem tudsz izmot is építeni meg zsírt is leadni, mivel különböző diéta kell hozzá. Az edzés meg az izommegtartás miatt kell leginkább, hogy a szervezeted minél kevésbé akarja leépíteni az izomzatod.
2014. aug. 1. 18:58
 2/8 anonim ***** válasza:

A diéta étrendet jelent. Étrend kell, mert anélkül csak nagyon lassan tudsz fejlődni, és azt sem sokáig.

Ha diéta alatt a fogyást értetted, akkor hülyeség, ugyanis nagyon kevés a testsúlyod, nem lenne értelme még lejebb fogyni.

2014. aug. 1. 19:02
 3/8 anonim ***** válasza:

Még kevés tömeg van rajtad szóval tömegnövelő étrendre van szükséged a fejlődéshez.

Gondolom te a szálkásításra gondoltál de ha most szálkásítanál csont és bőr maradna a végén.

Google: tömegnövelő étrend

2014. aug. 1. 19:47
 4/8 A kérdező kommentje:

Ertem.Valaki tudna segiteni egy dieta osszealitasaban?

Nagyon halas lennek

2014. aug. 1. 19:57
 5/8 A kérdező kommentje:

Talaltam egy tomegnovelo etrendet:

[link]

A csirkemell filet es a marhahust nem lehet valami masra kicserelni?mert gondolom eleg kolcseges minden nap megvenni azokat

2014. aug. 1. 20:36
 6/8 A kérdező kommentje:
A Scitec Nutrition Mass helyetesitheto valamilyen kajaval?
2014. aug. 1. 20:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Csirkemellnél ólcsobbat nemigazán találsz. Alternatíva még a tojás vagy túró (cottage cheese).

Étrend meg napi 2g/testsúlykilógramm fehérje, ez nálad 125g fehérje naponta, 5g/testsúlykilógramm szénhidrát ami nálad 300g (rizsből, zabból, krumpliból legginkább) és vagy 60g zsír.

A súlyodat figyelve, ha megvan a havi 1-2 kilógramm súlygyarapodás, akkor teljesen okés, ha kevesebb, akkor emelsz a szénhidráton, ha több, akkor csökkentesz.

Hogy miben mennyi fehérje/ch/zsír van, azt meg netes kalóriatáblázatokból megkeresed. De kaloribazis.hu is teljesen jó ilyen célra.

2014. aug. 1. 20:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Nah ilyet se olvastam még, hogy valaki a táplálékkiegészítőt akarja helyettesíteni.

A táplálékkiegészítők azért vannak, hogyha nem bírod bevinni a napi fehérje/ch szükségletedet akkor ezekkel kiegészíted a hiányt. De legjobb a szilárd kaja. Ez alól kivétel lehet az edzés utáni turmix, de ha ez sincs, akkor se egetverő probléma, nem ez fog dönteni. Dönteni a napi kajád fog, hogy elég-e avagy se (persze a megfelelő edzéssel és pihenéssel).

2014. aug. 1. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!