Dieta fegyencedzes mellet?
Sziasztok!
170-175 cm magas fiu vagyok,62,6 kg
A fegyencedzes melle kell dieta ahoz,hogy leadjam a kics plusz "zsirt" a hasamrol es combomrol?
Gondolom ahoz,hogy minel gyorsabban fejlodjon a testem kellene dieta,igaz?
Ha valakinek van egy kis ideje,akor kerdeznek meg 1-2 dolgot privatban :)
Elore is koszonom a valaszokat
A diéta étrendet jelent. Étrend kell, mert anélkül csak nagyon lassan tudsz fejlődni, és azt sem sokáig.
Ha diéta alatt a fogyást értetted, akkor hülyeség, ugyanis nagyon kevés a testsúlyod, nem lenne értelme még lejebb fogyni.
Még kevés tömeg van rajtad szóval tömegnövelő étrendre van szükséged a fejlődéshez.
Gondolom te a szálkásításra gondoltál de ha most szálkásítanál csont és bőr maradna a végén.
Google: tömegnövelő étrend
Ertem.Valaki tudna segiteni egy dieta osszealitasaban?
Nagyon halas lennek
Talaltam egy tomegnovelo etrendet:
A csirkemell filet es a marhahust nem lehet valami masra kicserelni?mert gondolom eleg kolcseges minden nap megvenni azokat
Csirkemellnél ólcsobbat nemigazán találsz. Alternatíva még a tojás vagy túró (cottage cheese).
Étrend meg napi 2g/testsúlykilógramm fehérje, ez nálad 125g fehérje naponta, 5g/testsúlykilógramm szénhidrát ami nálad 300g (rizsből, zabból, krumpliból legginkább) és vagy 60g zsír.
A súlyodat figyelve, ha megvan a havi 1-2 kilógramm súlygyarapodás, akkor teljesen okés, ha kevesebb, akkor emelsz a szénhidráton, ha több, akkor csökkentesz.
Hogy miben mennyi fehérje/ch/zsír van, azt meg netes kalóriatáblázatokból megkeresed. De kaloribazis.hu is teljesen jó ilyen célra.
Nah ilyet se olvastam még, hogy valaki a táplálékkiegészítőt akarja helyettesíteni.
A táplálékkiegészítők azért vannak, hogyha nem bírod bevinni a napi fehérje/ch szükségletedet akkor ezekkel kiegészíted a hiányt. De legjobb a szilárd kaja. Ez alól kivétel lehet az edzés utáni turmix, de ha ez sincs, akkor se egetverő probléma, nem ez fog dönteni. Dönteni a napi kajád fog, hogy elég-e avagy se (persze a megfelelő edzéssel és pihenéssel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!