Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti tömegeléskor hogy készítite...

Ti tömegeléskor hogy készítitek a csirke mellet?

Figyelt kérdés
Az van írva az étrendembe hogy 5* egyek 100g csirkét+ rizst+ zöldséget. Hogy készítsem el a csirkét. Lehetőleg receptet írjatok, sokat segítene. Köszönöm :)

2014. júl. 31. 16:06
 1/3 anonim válasza:

Darabokra vágom, bepácolom egy kis só+borsba, aztán 1 kis kanál vajat teszek a serpenyőbe, és abba teszem a darabokra vágott csirkemellet. A rizst csak simán megfőzöm, nem rakok bele semmit. Leszűröm, és kész.


De szerintem a legfontosabb az, hogy számodra finom legyen, mert ha nem az, hamar megundorodsz tőle.

2014. júl. 31. 16:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Hamár kell hozzá zöldség akkor wokban a legjobb. Felcsíkozod a csirkemellett, sózod, borsozod, reszelsz hozzá friss gyömbért vagy szórsz szárítottat aztán max lángon mehet is a forró, olajozott wokba. Átforgatod hogy a hús mindenhol fehér legyen aztán ki is lehet merni külön edénybe. Most jöhetnek az apróra vágott zöldségek*. Ha elég nagy a wokkod ez is mehet max lángon folyamatos kevergetés mellett. Mikor már látod hogy puhultak a zöldségek hozzárakod a pirított húst és tovább főzöd egy kicsit.


* Zöldségből bármi mehet bele gyakorlatilag amit eltudsz képzelni. Gomba, padlizsán, cukkini, répa, kaliforniai paprika, hagyma, paradicsom, brokkoli ... csak hogy párot írjak.


Ha csak sóval, borsal fűszerezed és csak pár alap zöldséget tolsz bele, akkor is finom lessz, de lehet hozzá kapni/csinálni szószokat meg mindenféle fűszerkeveréket. A hozzáadott zöldségek is változtatják persze az ízét. Keress rá googlen wokkos kajákra, van egy rakás recept, de ha magadtól kisérletezel se rontassz el semmit.

2014. júl. 31. 22:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

"De szerintem a legfontosabb az, hogy számodra finom legyen, mert ha nem az, hamar megundorodsz tőle."


Ez igaz, a natúr csikre elég sz.r szerintem, de érdemes kipróbálni és megpróbálni ráhangolódni. Aztán következő sütésnél valami minimál fűszerezéssel megint csirkét, így tisztább képet kapsz, mindenféle mágia és varázslat nélkül, hogy mitől lessz finom az étel és mi rontja el. Arról már nem is beszélve, hogy egy kicsit legalább elkanyarodunk az agyonra fűszerezett kajáktól.

Éredekes tapasztalat lehet egy napig csak vizes zabot és natúr csirkét enni. A szervezeted számára is ad valami referenciafélét.

2014. júl. 31. 22:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!