Street Workout ozok és az van hogy tul eröltettem a vállam és borzalmasan fáj alig tudom mozgat de csak ha edzek rá, ha abba hagyom meg áll, és pihentettem 1 hétig és utána edzés közbe megin elöjött, ez mitöl van és mit tudnék csinálni?
váll sérülésnél,még egy kicsinél is kb 6 hét a minimum nem 1.
felsőtesti nyomó gyakorlatokat nem tudsz végezni addig,de a többi mehet gond nélkül.
hogy ne haljon be teljesen a vállad az arnold nyomást kézi súlyzóval kipróbálhatod,ott nincsen kifeszítve.
ízületvédőt is kezd el adagolni.
Én is saját testsúllyal edzek és kb 2 hónapja ugyanez volt a bajom nekem is. Ami segített rajta: 1 hónap felsőtest edzés nélkül (néha átmozgattam az izmokat bemelegítőgyakorlatokkal), Flector géllel kentem a vállamat napi 3x kb 4-5 óránként. Napi 10 percet jegeltem.
Ami szerintem okozta: edzés közben ROSSZ VOLT A TESTTARTÁS. Főleg tolódzkodás közben előremozdult a vállam. ( lehet hogy túl mélyre is engedtem)
Ha elmúlik a fájdalom 2-3 hétig átmozgató edzéseket végezz aztán fokozatosan növeld a terhelést.
Azóta hogy figyelek a vállaimra semmi bajom.
1 hónap alatt nagyon picit mentem össze viszont 2 hét után erősebbnek éreztem magam mint azelőtt.
Onnan tudid hogy rendben van hogy nem fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!