1 hétig a szabadban élni és edzeni? Jó ötlet volna?
Nyugi Drake nem rád gondoltam köszönöm mindenkinek a választ! Még annak is aki csak rosszindulatbol komentált!
Nem most gondoltam hanem ha jobb ídő lesz! :) Tavasz-nyár fele! Sok a stressz az életemben és szeretnék majd pár nyugodt napot! Amúgy azért írok hibákat mert villámgyorsan írok. 80 szó/perc
Hát ha szerinted tetszene akkor hajrá, az írásról meg:
én is gyorsan írok de ettől függetlenül helyesen. Ez nem ok arra, hogy helytelenül írj miközben tudnál helyesen. Ennyi erővel 2389429 szót írok le percenként, csak nézd:
sfda:SFD:S: A:AF DSFA:FDSA:FDSFS DFFDSdfsS FDSFSD F FfdsaFSDfdsfdsFDSfdffdfd s af ds fd fsad fdsffds ff f dsfafd sf dsafds af dsfd fds fdsa fds ...
Remélem érted mire akarok kilyukadni.
LOL és megint az írás lett a fő téma ? egy edzős kérdésből!
Ma láttam egy videot erre mi a legjobb válasz! Herby szerint 2 irigy ember a válaszolók között! Az én Hibáimal ti miért foglalkoztok. Nincs elég dolgotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!