1 hétig a szabadban élni és edzeni? Jó ötlet volna?
Figyelt kérdés
Szóval van egy vágyam, ez részben a dragon ball fan részem miatt van, szeretném kiprobálni milyen 1 hétig a szabadban élni sátoral és éllelemel. Edzeni odakint és odakint aludni meg hasonló, nekem anyira tetszik az ötlet, ti mit gondoltok róla? az a gond hogy kicsit számitógépfüggö vagyok és ha folyton kint lennék akkor nem gyengitene le a számitógép! Egy kis Városban élek a tiszató mellet és vannak települések is amik 10-15 km-re vannak na azokra is el lehetne sétálni, igy biztos erősebb lennék és jobb formát szerezhetnék! :) Sajnos van egy kis depreszióm és szorongásom és ezzeket gondoltam bee ellene. Várrom a véleményeket!2014. febr. 22. 21:25
12/24 anonim válasza:
xD A különbség annyi, hogy a dragon ballban songohan egyedül szerezte a kaját, te meg vinnél; ráadásul ő sokkal több időt töltött el, tehát semmi dragon ball hatás nincs benn, szóval inkább nevezzük sima sátorozásnak. De ez vicc kategória. Mennyél el midnen nap konditerembe, ahol normálisan tudsz edzeni, sokkal többet érsz el vele.
13/24 anonim válasza:
Mellesleg tudok jó szabadidős tevékenységet. Geocaching a neve. Ládákat kell keresni GPS-el, és túrázni. Szerintem jó móka, és talán a sátrazással is össze tudod kapcsolni. Ez a weblapja: [link] Ingyenes, csak regisztrálni kell. Ha érdekel és ehhez lenne krédésed, tudok segíteni privátban.
14/24 A kérdező kommentje:
Na kösszi majd ez lehet érdekel! :)
2014. febr. 23. 16:12
15/24 anonim válasza:
Rendben. Kezdésnek regisztrálj be és olvasd el a FAQ-t amit a jobb felső sarokban találsz. Bal felsső sarokba npedig a ládatérképre tudsz rámenni, és ott is lehet letölteni GPS-be a koordinátákat. Ja bármi kérdésed van, írj üzit.
16/24 anonim válasza:
Olyan helyre menj, ahol 3-4km-es körzetben nincs senki.... a harcierődből ítélve így még nem jelentesz veszélyt az emberiségre nézve. Csak ne alakulj át szuperharcossá, akkor mindennek vége! :-(
ps.: vigyél 2 szem babot a macskától, ez elég 1 hét élelemre és meg is tudnád gyógyítani magad ha repülés közben leesnél és eltörne a lábad / nyakad :-)
17/24 anonim válasza:
én is db fan vagyok, de egy kicsivel fiatalabb :D bennem is felmerült már ez a kérdés.. mi lenne ha..? ha azt megcsinálhatnám mint gohan mikor kicso volt. És tény hogy Gohan fél évre maradt int a szabadban.. A baj azzal van hogy már nincs olyan hely ahol így lehetne szórakozni. Mindenhol csak a nagyvárosok, sehol semmi dragon ballos akció..:/ Ha idősebb lennék én is elmennék veled szivesen, mert már rég ki akarnám próbáln. Egy hét altt a tested nem fog átalakulni, de az nem azt jelenti hogy nem erősödsz...
18/24 A kérdező kommentje:
Én azért akkarok mert sokszor rossz a kedvem! Meg számitógép függö is vagyok! a természetben talán megógygyulnák! De én Falun/kisvárosban lakok itt sok a üres rész ! :)
2014. ápr. 17. 11:54
19/24 anonim válasza:
szintén az elektronikától szabadulnék meg ezzel, de nem annyira, hogy kimenjek és elvágjam a vezéket. meg én a dühömet engedném ki. előző voltam
20/24 anonim válasza:
Hülyeség az egész :D Attó lemrt 1-2 hétig a szabadban élnél, az nem változtatna semmin. Ha fél évig, évekig dzsungelba mennél, na az a túlélés amit songohan si csinált. Ő vadászta meg gyűjtögette az ételt. Túl élni túl lehet, mentálisan lehet edződél, de fizikálisan nem. Azt csak konditerembe, vagy valami sporttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!