Miért ragad meg az alján és miért habos? Fehérje.
Figyelt kérdés
arról lenne szó, hogy már 2 shakert is vettem fehérjéhez,de mind a 2-ben letapad,"leragad" a fehérje, a másik meg , hogy mitől habos?nem jól rázom fel? rossz arányban keverem vízzel? (32g protein-2-3 dl víz) kérdésem: ez mitől van, szar minőségű fehérje?2014. júl. 31. 12:19
11/11 tap bela válasza:
Természetesen vannak adalékanyagok, melyek mondjuk íz fokozók, állomány javítők, sűrűsítők, stb. stb.
Ezt kell eldönteni, hogy a fehérje mellett mennyi ilyen adalékanyagot szeretnél napi szinten meginni.
vagy.... ;-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!