Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért ragad meg az alján és...

Miért ragad meg az alján és miért habos? Fehérje.

Figyelt kérdés
arról lenne szó, hogy már 2 shakert is vettem fehérjéhez,de mind a 2-ben letapad,"leragad" a fehérje, a másik meg , hogy mitől habos?nem jól rázom fel? rossz arányban keverem vízzel? (32g protein-2-3 dl víz) kérdésem: ez mitől van, szar minőségű fehérje?

2014. júl. 31. 12:19
1 2
 11/11 tap bela ***** válasza:

Természetesen vannak adalékanyagok, melyek mondjuk íz fokozók, állomány javítők, sűrűsítők, stb. stb.


Ezt kell eldönteni, hogy a fehérje mellett mennyi ilyen adalékanyagot szeretnél napi szinten meginni.

vagy.... ;-(

2014. dec. 23. 11:37
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!