Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit szedjek és milyen hatása...

Mit szedjek és milyen hatása lesz, lenne?

Figyelt kérdés
171 cm és 61 kiló vagyok 17 f. Szeretnék izmot szedni magamra,a kondit már elkezdtem.Ha ez lenne a célom , van valami ami segit elérni ezt? Hallottam a biotech-es és tátsai féla anyagokrol,de nem tudom,hogy ha abbahagyom akkor le-e megy a felvett izom. Az étrend mennyire fontos? Eszek rendszeresen,de nem hízok.Bármi tipp,infó jó köszönöm.

2014. júl. 31. 01:09
 1/5 anonim ***** válasza:

az étrend annyiban fontos,hogy az a sportág alapja.

a mostani evésedet szorozd meg 2vel és akkor lesz fejlődés is.

most annyit eszel amennyi elég a 61 kiló megtartásához.

értelem szerűen ha 71-75 kiló akarsz lenni és ezt meg is akarod tartani,akkor lényegesen többet kell enned.

2014. júl. 31. 01:17
 2/5 anonim ***** válasza:

A fehérjepor, tömegnövelő is csak kaja. Ha azzal egészíted ki az étrended és abbahagyod egy idő után, akkor sem esel össze, ha annyival többet eszel szilárd kajából. A szervezetnek kell egy bizonyos mennyiségű tápanyag. Ezt te beviheted simán szilárd kajákból is, akkor is ugyanolyan izmos leszel, mint az aki ennek egy részét tápkiegből viszi be. Remélem így érthető.

De még nagyon nem vagy képben, olvasd el a sárga kapszula című kis könyvecskét. Keress rá neten, töltsd le!

2014. júl. 31. 05:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi!Már olvasom ! :) még annyi mérdésem.lenne hogy miket kellene ennem? Mit kellene es mit nem ?
2014. júl. 31. 09:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Az is benne van, hogy mit kell enned.

De addig is:

Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).

Zsíból 1g x ttkg, ennek fele legyen telítetlen.

Ezekből kellene leginkább összerakni:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.

ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

2014. júl. 31. 16:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2014. júl. 31. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!